N Niko77 12 Ağustos 2023 #1 Elektrocu ve davulcu olarak iki kişiyiz. hobi amaçlı çalmak istiyoruz. Basçıcın 25 yaşında büyük olmasında fayda var.
Elektrocu ve davulcu olarak iki kişiyiz. hobi amaçlı çalmak istiyoruz. Basçıcın 25 yaşında büyük olmasında fayda var.
N Niko77 14 Ağustos 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi #4 dostum lazım ikinci elektrocu. pm attım iletişim bilgileri için
B Bagic 14 Ağustos 2023 #5 Niko77 demiş ki: Elektrocu ve davulcu olarak iki kişiyiz. hobi amaçlı çalmak istiyoruz. Basçıcın 25 yaşında büyük olmasında fayda var. Hepsini görmek için tıklayın... Basçıyım.Klasik rock çalıyorum.
Niko77 demiş ki: Elektrocu ve davulcu olarak iki kişiyiz. hobi amaçlı çalmak istiyoruz. Basçıcın 25 yaşında büyük olmasında fayda var. Hepsini görmek için tıklayın... Basçıyım.Klasik rock çalıyorum.
N Niko77 14 Ağustos 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi #6 Bagic demiş ki: Basçıyım.Klasik rock çalıyorum. Hepsini görmek için tıklayın... hocam pm attım
N Niko77 14 Ağustos 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi #7 Rihat demiş ki: Bassçı değil de 2. Gitar lazım olursa haber et dostum yaş 25 üzerei Hepsini görmek için tıklayın... hocam pm attım
Rihat demiş ki: Bassçı değil de 2. Gitar lazım olursa haber et dostum yaş 25 üzerei Hepsini görmek için tıklayın... hocam pm attım
Den.z altun 14 Ağustos 2023 #8 Niko77 demiş ki: Elektrocu ve davulcu olarak iki kişiyiz. hobi amaçlı çalmak istiyoruz. Basçıcın 25 yaşında büyük olmasında fayda var. Hepsini görmek için tıklayın... 21 yaşındayım ama 7 senedir bas çalıyorum
Niko77 demiş ki: Elektrocu ve davulcu olarak iki kişiyiz. hobi amaçlı çalmak istiyoruz. Basçıcın 25 yaşında büyük olmasında fayda var. Hepsini görmek için tıklayın... 21 yaşındayım ama 7 senedir bas çalıyorum
S stompbugs 21 Ağustos 2023 #10 Niko77 demiş ki: Elektrocu ve davulcu olarak iki kişiyiz. hobi amaçlı çalmak istiyoruz. Basçıcın 25 yaşında büyük olmasında fayda var. Hepsini görmek için tıklayın...
Niko77 demiş ki: Elektrocu ve davulcu olarak iki kişiyiz. hobi amaçlı çalmak istiyoruz. Basçıcın 25 yaşında büyük olmasında fayda var. Hepsini görmek için tıklayın...