Ankarada elektro gitaristim sahne almak için grup arıyorum.

• Konuyu açan Konuyu açan kaann
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Merhaba ben Kaan 19 yaşındayım yakın tarihte Ankaraya taşındım. Yaklaşık 4 yıldır elektro gitar çalıyorum ortalama bir gitaristim fakat sahne için donanımlıyım doğaçlama konusunda fena değilim. ekipman olarak İbanez Tod10 / Tod10n ve bos gx100 prosesörüm var. Deneyim olarakta gitar çaldığım süre boyunca belediye konserinde ve farklı bir kaç ücretsiz etkinlikte türkçe rock/pop parçalar çaldım. Ek olarak yaşadığım semtin belediye orkestrasında bir süre görev aldım. Teori bilgimin piyasa için yeterli düzeyde olduğuna inanıyorum. Gruba dair tek beklentim herkesin birbirine karşı sevecen, saygılı ve anlayışlı olması. Kimsenin bireysel egosu ile uğraşmak istemiyorum, kimse istemez. @kaan.gurcakirr insta hesabından ulaşabilirsiniz. Tarzımı anlamanız adına bireysel olarak dinlediğim ve çalıştığım tarz/gruplar: Math rock, Fusion, Rock, Jazz - polyphia , guthrie govan, unprocessed. (sahnede bu grupları çalma gibi bir amacım yok sadece çalım tarzımı anlamanız ve istediğiniz gitarist olup olmadığım konusunda karar verebilmenize yardımcı olmak adına)

Geri