Antalya antalya da solist olarak grup arıyorum.

Merhaba antalya da solist olarak grup veya müzisyen arıyorum. Müzik yapmak için,şarkı yazmak veya düzenlemek için vs ve zaman zaman sahneye çıkmak için. 17 yaşındayım rock müzik ile ilgileniyorum fakat blues da severim. Eğer iletişime geçmek isterseniz

İnstagram: rzgar_dogan(pp de örümcek adam gözü var)
Telefon:0537 475 66 32

Selamlar, davulcuyum bir suredir aktif degildim ancak tekrar muzikle ic ice olmayi arzuluyorum.

Green Day, RHCP, Linkin Park, The Weeknd, Tame Impala, Billie Eilish, Bruno Mars, The Cranberries, Mor ve Otesi, Kurban falan coverlamak istiyorum. Ilginizi cekerse ulasiniz.

Tesekkurler!

Selamlar, davulcuyum bir suredir aktif degildim ancak tekrar muzikle ic ice olmayi arzuluyorum.

Green Day, RHCP, Linkin Park, The Weeknd, Tame Impala, Billie Eilish, Bruno Mars, The Cranberries, Mor ve Otesi, Kurban falan coverlamak istiyorum. Ilginizi cekerse ulasiniz.

Tesekkurler!
Merhaba aslında onları pek söylemiyorum. Size uyarsa eğer kendi repertuarimdan calisip yapabiliriz. Anlasmaya çalıştığım bi elektro gitarist var onunla anlasabilirsem bence çalışabiliriz. Ben genelde elvis presley,frank sinatra(bi kaç şarkısı)duman,teoman,queen,hayko cepkin,cem karaca,baris manco,erkin koray,baris akarsu ve bi kaç blues şarkısı tarzinda gidiyorum repertuar isterseniz paylaşabilirim

Geri