metesoncan
metesoncan
İzmir Gaziemir'de oturuyorum. 20 yaşındayım ve sahne deneyimim mevcut. Favori sanatçılarım arasında Muse, Radiohead, Deftones, Mor ve Ötesi ve birbirinden farklı gruplar ve sanatçılar bulunuyor. Önceden bulunduğum grup içerisinde lead gitar ve solisttim. Hedeflerim oldukça ciddi ve üst seviyelerde, sahne almak ve birbirinden özgün șarkılar yapmak önceliğim. Tarzıma uyduğu sürece sahnelerde cover çalmaya da müsaitim. Eski grubumla yaptığım bir şarkı ve halihazırda kendi sanatçı hesabımda çıkardığım bir şarkı Spotify'da yer alıyor. Aynı zamanda aktif olarak kendi sanatçı hesabıma şarkı çıkarmaya devam ediyorum. Çok yakında yeni bir single'ım da çıkacak. Bu işte her zaman kendimi daha da geliştirebileceğim alanlar bulmaya çalışıyorum ve hayallerimin arasında bir gün müzik üzerinden kendimi geçindirebileceğim bir hayat var. O yüzden benimle aynı tutkuyu paylaşan, yaptığı müziğe önem veren ve grup içindeki sorumluluklarını yerine getirmekten çekinmeyecek, tercihen sahne deneyimi bulunan tecrübeli grup arkadaşları arıyorum.
İlgilenenler için:
Instagram: mete.soncan
Yaptığım müziklere bakmak isterseniz:
-Eski grubum:
-Sanatçı hesabım:
İlgilenenler için:
Instagram: mete.soncan
Yaptığım müziklere bakmak isterseniz:
-Eski grubum:
-Sanatçı hesabım: