depresifdeadmetalci 5 Eylül 2023 #1 Antalya içi black metal grubu kurmak istiyorum gitarda hemen hemen yeniyim lead gitarist bass gitarist ve davulcu arıyorum.
Antalya içi black metal grubu kurmak istiyorum gitarda hemen hemen yeniyim lead gitarist bass gitarist ve davulcu arıyorum.
rozazardoya 8 Eylül 2023 #2 depresifdeadmetalci demiş ki: Antalya içi black metal grubu kurmak istiyorum gitarda hemen hemen yeniyim lead gitarist bass gitarist ve davulcu arıyorum. Hepsini görmek için tıklayın... bassci buldunuz mu
depresifdeadmetalci demiş ki: Antalya içi black metal grubu kurmak istiyorum gitarda hemen hemen yeniyim lead gitarist bass gitarist ve davulcu arıyorum. Hepsini görmek için tıklayın... bassci buldunuz mu
HzTesla 30 Eylül 2023 #3 depresifdeadmetalci demiş ki: Antalya içi black metal grubu kurmak istiyorum gitarda hemen hemen yeniyim lead gitarist bass gitarist ve davulcu arıyorum. Hepsini görmek için tıklayın... gitarist buldunuz mu
depresifdeadmetalci demiş ki: Antalya içi black metal grubu kurmak istiyorum gitarda hemen hemen yeniyim lead gitarist bass gitarist ve davulcu arıyorum. Hepsini görmek için tıklayın... gitarist buldunuz mu
depresifdeadmetalci 20 Ekim 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi #4 rozazardoya demiş ki: bassci buldunuz mu Hepsini görmek için tıklayın... selam hayır halen bir gruba katılmayı düşünüyor musun
rozazardoya demiş ki: bassci buldunuz mu Hepsini görmek için tıklayın... selam hayır halen bir gruba katılmayı düşünüyor musun
depresifdeadmetalci 20 Ekim 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi #5 HzTesla demiş ki: gitarist buldunuz mu Hepsini görmek için tıklayın... hayır katılmak ister misin