konserin üstünde 10-12 saat geçti. akşam eve geldiğimde konserin verdiği sarhoşluğu biraz daha yaşamak istedim ve çektiğim fotolara baktım. konser gercekten çok güzeldi. playlist seçimi ve dağılımı kusursuzdu. öyle ki son 2 şarkının run to the hills ve sun of paradise olması heyecanı zevki o kadar üst seviyeye taşıdı ki bu tip konserler zor rastlanacak biçimde tüm seyirciden "bi daha" tezahuratı yükseldi =) bence dream theater gibi bir bis şarkısı belirlemelisiniz gelecek ilk konsere, çünkü eminim orda da istenecek ehehe. seyircinin hoşuna giden hareketli bir sahneniz vardı, konuk sanatçı ve farklı ses lezzetleri sunmanız da cabası. bir an bile sıkılmadan dinlendiniz.
teknik açıdan bahsetmek gerekirse, çok iyi olmayan ses sisteminden tam performans aldınız gibi bişey. beren demoda da olduğu gibi muhteşemdi. hatta yanımdan birisi "abi kız demo-konser fark etmiyo aynı söylüyo nası ses bu" gibi bir yorumda bulundu. bateride tek mikrofon bas davulun içinde olmasına rağmen yüksek ses içinde bile bahadır kendini iyi duyurdu. şarkı arasında new millennium çaldığında insanlar hemen gaza geldiler.(repertuarda görmek istiyoruz) kemal'in(bass) ses düzeyi ve efektleri tam tadındaydı, burak'ın(gitar) gitar tonları ve ses düzeyi de öyleydi. yasemin'in(klawye) sesi bazı yerlerde az geldi gibi oldu ama heralde tone master hemen tolere ediyodu, en fazla 1-2 saniye kısık gelip normal seviyeye dönüyodu. panic attack'da biraz yüksek gibiydi ama. (klawye solosunu da güzel çaldı =) tebrikler) şarkılarda aman aman hata olmadı gibi, konser içinde 1-2 tane fark ettim ama küçük hatalar olsa gerek ki aklımda kalmadılar. sadece bis şarkısını çalarken- eminim ki heyecandan oldu- burak soloyu kaçırdı, bir de yaseminin fotoğrafını çekerken dikkati dağıldı o da soloyu kaçırdı bi anlık 😛 fakat ikisi de yarım ölçü sonra sololarına dvam ettiler. ha şimdi hatırladım bi ara mikrofonun kablosu çıktı(panik attack) o da çok büyük bi hataydı, özrü olamaz ehüehüeh. gördüğünüz gibi zoraki hata bulmaya çalışıyorum, pek güzeldi konser devamını bekliyoruz kesinlikle. işallah hep beraber aynı sahneyi de bir gün paylaşırız...
son olarak burak kahraman'ın kardeşi ipek'i teprik ediyorum. zaten klavye çaldığımız ipek'i hem saksafon hem yan fülüt çalarken görmek bizi dumur etti. tam teşekküllü müzisyen adeta =) evdeki enstruman yoğunluğunu düşünmek bile istemiyorum. onun da yolu açık olsun. güzel çalışmaklar bekliyoruz ondan da...
edit: resimlerin bir kısmını akşam yollıyacağımdır. 150 tanenin içinden seçebilirsem tabi 😛