Arcane (thrash & death metal) - Ankara

Grup, davulcuları Bülent Güngör ile yollarını ayırdı. Yeni davulcuları ile yakında çalışmaya başlayacak Arcane, bu arayı yeni besteler yaparak geçiriyor.

olmaz... olamaz! arcane! RSF9 da izledim ve duydum ilk! hala aklımda o an'lar! o ne gaz öyle ya! DeaTHrasH!!! işte o benim... bu tarz gruplar zor bulunuyor!!! ekleyeyim:

Thrash için ölmelisin ki, DEATHRASH'çi olabilesin!!!

TEBRİKLER!!!

vader konserinde rasgeldiğimiz basscı iri abiye sorduk;

abi, yeni albüm geliyor, ama hiç ses seda yok. ne durumda çalışmalar? yalan olmadı inşallah?

abi, kayıtları bitirdik. alüm hala firma da! bekliyoruz.

peki ne zaman netleşir abe? yani bir tarih verebilirmisin ortalama?

firmaya kalmış birşey, dediklerine göre yarın çıkması lazım 😆 hergün yarın deniyor zaten 😆

cihandemir demiş ki:
bnce bülent abinin yerini dolduramaz o gruba gelecek baterist.

Şakacı seniiii... Cihan, sen bizi güldürdün, Allah da seni güldürsün.
Bu arada son RSF 9 performansı pek de iç açıcı değildi. Geçmiş performansları bilenler bilir. Hatta bence en kötü Arcane performansı idi ve Bülent ile yolların ayrılmasında büyük etkisi var Bülent'in o kötü, daha doğrusu gayrıciddi - baştan savma performansının.
Neyse, Bülent'e de başarılar kendi müzikal yolunda...

yok ben burda bülent abinin savunucusu falan değilim asla.sadece iyi bir grup ve bunun bozulup değişmesi daha da zorlayacak.ne deyim inşallah daha iyi bir baterist bulursunuz ne deyim.

Bu arada Rebel Werewolf rumuzu ile foruma yazan Deniz'im ben.
Aynı bilgisayarı kullandığım kardeşimin rumuzu olan deerrudolf'tan log out olmuş, kendi rumuzumdan yazmıştım tam üstteki mesajı ama inatla deerrudolf diye çıkıyor mesaj. Ben de anlamadım sorunu... Anlayış bekliyorum...

Sercane ve Arcane yolunuz açık olsun gözlerim benim...
Eskiden Caney Caney Caney, yürü bee Arcaney diyorduk...
Şimdi de diyorum ki Caney Caney Caney, yürrüüü be Sercaney diyor, halaya devam ediyoruz...
Halı saha ayarlıyoruz haftaya. Ayağınızı denk alın.
Suttercane Cihan Bey, Allah'a emanet olunuz... (anladın sen, anladın)

Geri