Ali Mehmet 15 Nisan 2024 #1 Elektro gitar almayı düşünüyorum ve biraz baktığımda bu model hoşuma gitti sizce alınırmı
heaventheguitarist 15 Nisan 2024 #2 Ali Mehmet demiş ki: Elektro gitar almayı düşünüyorum ve biraz baktığımda bu model hoşuma gitti sizce alınırmı Hepsini görmek için tıklayın... eğer yeni başlayacaksanız onun yerine ibanez gio veya Schecter sgr serisini önerebilirim. 2. el bakmaniz sizin icin daha uygun olacaktır.
Ali Mehmet demiş ki: Elektro gitar almayı düşünüyorum ve biraz baktığımda bu model hoşuma gitti sizce alınırmı Hepsini görmek için tıklayın... eğer yeni başlayacaksanız onun yerine ibanez gio veya Schecter sgr serisini önerebilirim. 2. el bakmaniz sizin icin daha uygun olacaktır.
Ali Mehmet 16 Nisan 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 heaventheguitarist demiş ki: eğer yeni başlayacaksanız onun yerine ibanez gio veya Schecter sgr serisini önerebilirim. 2. el bakmaniz sizin icin daha uygun olacak Hepsini görmek için tıklayın... oldum şehirde 2. el gitar bulunmuyor il dışından alırkende görmeden güvenemiyorum
heaventheguitarist demiş ki: eğer yeni başlayacaksanız onun yerine ibanez gio veya Schecter sgr serisini önerebilirim. 2. el bakmaniz sizin icin daha uygun olacak Hepsini görmek için tıklayın... oldum şehirde 2. el gitar bulunmuyor il dışından alırkende görmeden güvenemiyorum
heaventheguitarist 16 Nisan 2024 #4 Ali Mehmet demiş ki: oldum şehirde 2. el gitar bulunmuyor il dışından alırkende görmeden güvenemiyorum Hepsini görmek için tıklayın... arianin o modelini denedim fakat asagida linkini biraktigim gitarı baya basarili denemiştim. Aria Pro II 714MK2-MBWH Fullerton Elektro Gitar Aria Pro II 714MK2-MBWH Fullerton Elektro Gitar | Aria Türkiye Distribütörü Senkop Müzik www.senkop.com.tr
Ali Mehmet demiş ki: oldum şehirde 2. el gitar bulunmuyor il dışından alırkende görmeden güvenemiyorum Hepsini görmek için tıklayın... arianin o modelini denedim fakat asagida linkini biraktigim gitarı baya basarili denemiştim. Aria Pro II 714MK2-MBWH Fullerton Elektro Gitar Aria Pro II 714MK2-MBWH Fullerton Elektro Gitar | Aria Türkiye Distribütörü Senkop Müzik www.senkop.com.tr
Ali Mehmet 16 Nisan 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #5 heaventheguitarist demiş ki: arianin o modelini denedim fakat asagida linkini biraktigim gitarı baya basarili denemiştim. Aria Pro II 714MK2-MBWH Fullerton Elektro Gitar Aria Pro II 714MK2-MBWH Fullerton Elektro Gitar | Aria Türkiye Distribütörü Senkop Müzik www.senkop.com.tr Hepsini görmek için tıklayın... teşekkür ederim bakacağım
heaventheguitarist demiş ki: arianin o modelini denedim fakat asagida linkini biraktigim gitarı baya basarili denemiştim. Aria Pro II 714MK2-MBWH Fullerton Elektro Gitar Aria Pro II 714MK2-MBWH Fullerton Elektro Gitar | Aria Türkiye Distribütörü Senkop Müzik www.senkop.com.tr Hepsini görmek için tıklayın... teşekkür ederim bakacağım