Arkadas olalim mi😔

• Konuyu açan Konuyu açan vvia
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

vvia

vvia
15 yasindayim, bassciyim 13-17 yas araliginda, rock veya pop la ilgilenen, sanaldan bile olsa konusabilecegimiz, muzigimizi paylasabilecegimiz, birlikte cover yapabilecegimiz birileri var mi?

Tanismak isterseniz:
Bandlab hesabim: @mivyayy
Insta hesabim: @viaviv0

15 yasindayim, bassciyim 13-17 yas araliginda, rock veya pop la ilgilenen, sanaldan bile olsa konusabilecegimiz, muzigimizi paylasabilecegimiz, birlikte cover yapabilecegimiz birileri var mi?

Tanismak isterseniz:
Bandlab hesabim: @mivyayy
Insta hesabim: @viaviv0
gitar çalarım free takıldım bir sürede eğitim aldım şan eğitimide aldım vokalde yaparım müzkle ilgilenen arkadaşlar edinmek istiyorum yaş 23 sorun olursa belirtebilirsin ama amaç sadece müzik

gitar çalarım free takıldım bir sürede eğitim aldım şan eğitimide aldım vokalde yaparım müzkle ilgilenen arkadaşlar edinmek istiyorum yaş 23 sorun olursa belirtebilirsin ama amaç sadece müzik
Şan eğitimi aldım demişsin, merakımdan soruyorum.
1- Eğitimi alma sebebin neydi özel değilse?
2- Eğitim sana neler kattı?
3- Ben de almayı planlıyorum yakın zamanda şarkı söyleme, nefes kontrolü vs vs. konulardan, alsam istediğim evreye ne zamanda gelirim sıfırdayım ama kulağımın ortalama olduğunu düşünüyorum. (Koro alım sınavını geçemedim ama 🙂 )

iyi bir öğretmen bul tavsiyem kadın hoca olsa daha iyi olur nefes yönetimi sesini tanıma egzersizler ve şarkı söylemeye dair bir çok şey doğru bilnen yanlış yöntemler ve farkında olmadığın gerçek potansiyelini görme ve daha nicesi

Geri