İstanbul Arkadaşlar yeni parça çıkardım

• Konuyu açan Konuyu açan ern
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Eksiklerimi söylemenizi rica ediyorum.Sonraki parçamda bunları düzelteceğim.Söz , müzik beste ve gitar bana ait.Dinlemek için;

Müziği beğendim gencebay esintileri var madem ki illa bir seyden ilham alıyoruz halkımızın benimsediği müziklerden olması çok daha iyi olmuş o tarzı günümüze taşıyan güzel bir örnek olmuş şarkı iyi hele ki şu dönemde çıkanlarla kıyaslandığında gerçek bir müzik duymak iyi oldu. Eleştiri yapmak istersen belki fırsat olmadı biliyorum da gerçek bir davul kaydı kullansan ve biraz daha varlığını hissettirse daha doğal olabilirdi onun dışında sound güzel oturaklı yani ama mixi de geliştirebilirsin vokal net değil öne çıkartılmamış kayıt iyi mix kötü gibi gitar baskın gelmiş yani onun dışında her şey sub olarak baslanmış hem davulu hem bas gitarı baslayınca çamur oluyor birini seçmek gerekiyor ki bence kick kısmını öncelemek daha iyi bir sonuç veriyor sizin gitarın da basları yüksekti o yüzden sound boğuk geliyor canlı değil ama belki de istediğiniz zaten buydu çok neşeli olmasın gibisinden her neyse genel olarak bakınca başarılı helal olsun 🤘

Geri