Synthwave ve alternative tarzlarında üretim yapan, dijital platformlarda 2 albümü bulunan ve birçok sahneyi tecrübe etmiş Arkeyd, sahne ve üretim aşamalarında aktif olarak çalışacak yeni bir klavyeci arıyor!
Aradığımız Kişi:
• Synth altyapılar ve düzenlemelere hakim,
• Sahne disiplinine sahip, prova, konser ve kayıt süreçlerine düzenli katılım sağlayabilecek,
• Müzikal misyonumuzu benimseyerek yeni üretimlerde katkı sağlayabilecek bir üye olmalı.
Hakkımızda:
• 2 İngilizce albüm, 1 Türkçe tekli ve aktif konser geçmişine sahibiz.
• Yaklaşık 3 ayda bir sahne performansı hedefliyoruz.
• Eski klavyecimiz kişisel nedenlerden dolayı aramızdan ayrılmış olsa da düzenleme ve altyapı üretim sürecinde tüm desteğini devam ettirmektedir.
Grubumuzun kayıtlarına aşağıdaki bağlantılara tıklayarak ulaşabilirsiniz :
İlanla ilgilenen arkadaşların mümkünse kısa bir tanıtım ve kayıtla geri dönüş yapmalarını rica ederiz.
Arkeyd!
Aradığımız Kişi:
• Synth altyapılar ve düzenlemelere hakim,
• Sahne disiplinine sahip, prova, konser ve kayıt süreçlerine düzenli katılım sağlayabilecek,
• Müzikal misyonumuzu benimseyerek yeni üretimlerde katkı sağlayabilecek bir üye olmalı.
Hakkımızda:
• 2 İngilizce albüm, 1 Türkçe tekli ve aktif konser geçmişine sahibiz.
• Yaklaşık 3 ayda bir sahne performansı hedefliyoruz.
• Eski klavyecimiz kişisel nedenlerden dolayı aramızdan ayrılmış olsa da düzenleme ve altyapı üretim sürecinde tüm desteğini devam ettirmektedir.
Grubumuzun kayıtlarına aşağıdaki bağlantılara tıklayarak ulaşabilirsiniz :
İlanla ilgilenen arkadaşların mümkünse kısa bir tanıtım ve kayıtla geri dönüş yapmalarını rica ederiz.
Arkeyd!