Armoni Konusunda Çok Başarılı bir hoca arıyorum...

Arkadaşlar selamlar, Temel armoniye hakimim (aralıklar, gamlar, gamın dereceleri, akorların kuruluşu, modlar, tonalite 5'li çemberi vb...)
Aradığım hoca tipi, bir klasik veya rock müzik eserini çalışırken ölçü-ölçü hatta nota-nota inceleyerek armonik olarak ne olduğu ne düşünüldüğünü açıklayabilen bir hoca. Güzel bir üniversitede Konservatuar okusaydım muhtemelen doçent-profesör ünvanındaki hocalarımda aradığımı bulurdum... Fakat ne yazıkki konservatuar veya profesyonel müzik eğitimim yok.

Sanal alemden tanıdığımız ve türkiye de İsim yapmış hocalarımız gitar çalmayı çok iyi öğretebiliyor buna lafım yok... Fakat çoğu hoca benim zaten bildiğim temel armoniyi verip geçiyor. Ben biraz daha olayların derinine inebilen birini arıyorum. Temel armoniyi anlatan yerli cd-video destekli metodlar var. Hatta Temel armoni ile ilgili youtube, udemy, instagram gibi platformlarda istemediğim kadar video var... Ama olayların derinleştiği bana asıl lazım olan yerlerde birden video sayısı sıfıra düşüyor 😀 Yabancı dilim olsa herşeyin üstesinden kendim gelebilirdim ama ne yazıkki dilim çok iyi değil...

Geri