halilpazarlama demiş ki:dün yüxexes te izledim çok başarılıydınız tebrik ederim.benim sorum biraz teknik olacak ama charvel kullanan arkadaşın gitar soundunu ve çalış stilini çok beğendim.90ların başındaki gitar soundunu hatırlattı bana.yanlış görmediysem marshall jcm 2000 tsl 100 ve 1960a kabin vardı.bu gitar soundunu nasıl elde ettiniz sorabilirmiyim.kayıt işiyle uğraşıyorum ve uzun zamandır bu gitar soundunu duymamıştım teşekkürler.
Friedman demiş ki:halilpazarlama demiş ki:dün yüxexes te izledim çok başarılıydınız tebrik ederim.benim sorum biraz teknik olacak ama charvel kullanan arkadaşın gitar soundunu ve çalış stilini çok beğendim.90ların başındaki gitar soundunu hatırlattı bana.yanlış görmediysem marshall jcm 2000 tsl 100 ve 1960a kabin vardı.bu gitar soundunu nasıl elde ettiniz sorabilirmiyim.kayıt işiyle uğraşıyorum ve uzun zamandır bu gitar soundunu duymamıştım teşekkürler.
Amfi olarak Marshall firmasının yeni ürünü JVM410H kafa, kabin olarakta 1960 ı kullandık. Behringer firmasını hiç sevmiyorum 🙂 ama uzunca bir zaman deneyip seçtiğim 2 tane pedalı var. VT999 ve TO100. İkisi kendi aralarında çok güzel uyum sağlıyor. Drive tonunu böyle elde ettik.