Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
nokia super sound da parça değişimi yapmış olmamız bizlere oy veren arkadaşların listesinden çıkmak yada silinmek gibi bir duruma yol açmadı hala asilbent olarak ilk on listerinde yer alır durumdayız desteklerinizi bekliyoruz
asilbent grubu'nu konusarock programında canlı yayın konugu görmek istiyorsanız. 16 Şubat 2007 tarihine kadar, [email protected] adersine Asilbent yazıp boş mail atmanız yeterlidir.
nasıl ya denizliye mi geliyorsunuz.benim haberim yok bişeyden ya.paü rock fest. mi var?yaş sınırı fln var mı?bide kaçta başlıcak..üniv. dışındakiler gelebiliyor mu?çok şaşırdım valla...
evet, 25 şubat pazar günü pamukkale üniversiteside olucaz... yaş sınır olduğunu sanmıyoruz+ dışardanda gelenler olabiliceğini düşünüyoruz:d saygılar. gelebilenleri bekleriz konsere.
paü rock festte dışarıdan girişin pek mümkün olacağını zannetmiyorum.. çünkü kampüs içerisinde olacağı için güvenlik kimlik kontrolü yapabilir.. yaparsa zaten yaş sınırıda ortaya çıkar.. 😀
bende festivale gelip grupları dinlemeyi ümit ediyorum..