Asla Satmam Dediğiniz Ekipmanlar

2.webp

10679983_738313082884107_1447188961493449906_o.jpg

Bunları satmam mesela.

Benim asla satmam dediğim:
@mastercihan modlu SD-1 (üzerine maxon od808 dahil denemediğim booster kalmadı, hepsini döve döve lider)
Boss PQ4 - bir daha nereden bulacağız böyle parametrik eyku

Diğer her şey gelir gider, maymun iştahı bakidir.

Ahahaaa yahu teşekkür ederim uzun zamandır girmediğim forumda ilk senin mesaj beni güldürdü bir ara gönder elimdeki kişilere yaptığım değişiklikler arşivi gitti ev tadilatında 🙂

Son düzenleme:
Satılmayacak bir şey olması için kriterler
  • baba yada aile yadigarı olması
  • özel , kişisel yaptırım olması
  • çok önemli birinden hediye olması
  • derin manalar tasıması ( ödül aldıgın bi yoldaş enstrüman )
bu şartlarda henüz bir ürünüm yok.. haa sadece bir akordeon var babamın cok fazla calmadıgım o var satmam dedıgım..
yoksa elımdeki kore ec 1000 satılık 😀

İlk gitarım ve emektar yol arkadaşım Ovation CC157. İlan bile açmadım en dar zamanımda. Ne olursa olsun satmam. 18 yıllık sıfır aldığım Amerikan Fender'imi bile sattım. Ovi'yi satmam. O benim yol arkadaşım.
Satmam!!! Yol arkadaşı satılmaz!!!

Geçen yıl Kenan ustada iyice bir bakımdan geçti. Yaralarını rötuşlatmadım bilhassa. Neticede orjinal relic. Fretler değişti. Üst eşik değişti. En son da ben burgularını altın rengi Gotoh setle değiştirdim.

Bu kısım kamyonlardan alıntıdır: Maaşallah! 😉

İşte yol arkadaşım Ovi:

DSC_0257.webp
DSC_0260.webp
DSC_0261.webp
DSC_0262.webp
DSC_0263.webp
DSC_0264.webp

ben her yeni aldığım ekipmana asla satmam desemde hepsini sattım en son en çok istediğim full lambalı bir amfiydi yıllardır. 6 7 ay önce bi takas işlemi ile onuda alınca nirvanaya ulaştım sandım ,şimdi o da satılık (bugera 6260 120 watt ilanı mevcuttur) 😀

Beynim. Çünkü beyin bedava.

Şaka bir yana, şu an elimdekiler belli bir yere kadar tatmin ediyor. Doruğa ulaşınca, başka şeyler istiyor bünye. Bu herkeste böyle sanırım. Bugüne kadar kimleri gördüm "bu ekipmanım çok sağlam asla bozmam" diyip 1 ay sonra bozan 😀 Olmaz olmaz demeyin, şansınızı deneyin. 😀 Alın - satın ekonomiye can verin. 😀

ben de cort x2 mi satmaya calışıyordum kısa süre önce ama hata etmişim. o benim ilk gitarım ve yol arkadaşım. yenisini alınca da ona çok sağlam bir modifiye çekmeyi düşünüyorum. hatta onun bir adı bile var: alexandra 😀

Geri