aslında satmam dediğim bir ekipman yok - ama çok çok zorda kalsam satarım dediğim bir Jackson ke2 ve Jackson rr pro var - bunlardan ke2 çaldığım gitarlar içinde en iyi tonlara sahip gitar - rr pro ise ergonomisiyle - çalım rahatlığıyla en iyisi - bir de nişanlımın aldığı sx strat var o da manevi değeriyle her zaman elimde olacak umuyorum 🙂
Dostum herhalde nişanlınız forumu takip ediyor malum SX strat almayanı dövüyorlar bu aralar 😀
ESP Horizon FR II, Hem Marty Friedman imzalı, hem de titanium floydrose parçaları var. Tam bir canavarmış alet meğersem. Hayatta satmam @diabolique 🙂 (buraya da yazdım)
90'ların başında (Kıvılcım sağolsun) Türkiye'de en çok satılan Ibanez modeli ve rengi buydu🙂 Siyahını görünce bile şaşırmıştım o derece. Güle güle saklayın, çok şahane gitardır. Memleketimizde şu anda Cort'tan bir adım sonrası olarak görünse de değerini bilenler için birer hazinedir eski Ibanez'ler (süzülen gözyaşları falan).
yaklaşık 7 sene önce fark ettim bu penayı yine forumda konuşulurken görmüştüm 😀 o zamandan beri 5-6 tane aldım halen durur çoğu (kenarda köşede biyerlerde 😀 ) bir tanesini matkapla deldim(şerraf gibi açık sarı gibi renkte olanlardan) anahtarlığa taktım, dışarıdayken unutunca pena almayı hayat kurtarıyor 😀 Diğeri(siyah renk) masamın üstünde durur sürekli 😀 Kavrayış, hissiyat vs beni cezbetti,küçük olması ve sert olması sanırım elime tam oturmasını sağlıyor.Diğer penalarda rahat edemiyodum.yenileri kullanmadım henüz deneriz 😀