dostum niye sıkılganlık yapıyosun ya , bak rahatına salla milleti..efecan1919 demiş ki:Konu biraz eski ama ilgimi çektiği için mesaj atıyorum. Okuduğum kadarıyla birçok arkadaş benimle aynı sorunlara ya da davranış biçimine sahip. Ben asosyalliği bir tercih olarak yapmadım ama ilkokula başladığımdan beri çevremdekiler tarafından hep sessiz ve içine kapanık biri olarak tanımlandım. Samimi olduğum insanlarla muhabbet ederim ancak okul gibi ya da başka kalabalık ortamlarda sıkılganımdır.
go_hell demiş ki:dostum niye sıkılganlık yapıyosun ya , bak rahatına salla milleti..efecan1919 demiş ki:Konu biraz eski ama ilgimi çektiği için mesaj atıyorum. Okuduğum kadarıyla birçok arkadaş benimle aynı sorunlara ya da davranış biçimine sahip. Ben asosyalliği bir tercih olarak yapmadım ama ilkokula başladığımdan beri çevremdekiler tarafından hep sessiz ve içine kapanık biri olarak tanımlandım. Samimi olduğum insanlarla muhabbet ederim ancak okul gibi ya da başka kalabalık ortamlarda sıkılganımdır.
usa seçimlerinden önce yazdığım ve bildiğim gibi obama başa geldi patates fiyatları bak nasıl düştü...öyleyse neymiş....asosyallik ananastır.
Doğru söylüyorsun. Daha da çok sebebi var bunun benim için... Mesela insanlara pek güvenmem. Sosyalliğin anlamını biliyorum ve bu anlam benim için anlamsızlık gibi... Yani güvenmek çok zor. Birşeyler paylaşmak daha da zor. Git gide asosyal oldum. =) Sadece okulda sakin, içine kapanık biriydim ama artık asosyallik bir yaşama şekli sayılır bende. Pek fazla kimseyle konuşmam... Sessiz kalmayı tercih ederim. 🙂FyrkanThrash demiş ki:Asosyal biri değilim. İnsanlardaki asosyallik örneklerinin tek sebebi bence hat saffada "Utangaçlık" yani "İnsan içine çıkma korkusu"dur.
back to asosyalizmBen bu konu üzerine baya düsündüm ve sanırım lisede başladı bende asosyallik, ondan öncesindede çok konuskan,girişken biri değildim ama ne farkeder.. aslında şimdilerde bu daha çok bir duruş gibi oldu bende yani benimsedim, en iyisi böyle aslında kimseye fazla güvenmem, belkide insanların iğrençliği yüzünden böyle oldum bilmiyorum.. herkesle iletişim kurarım iyi veya kötü onda bi sıkıntım yok ama benim icin hiç bir sorunu yok bu durumun, bu arada bir secim değildir asosyallik... çünkü asosyal biri istediği zaman sosyal bir insan olamaz.