Aynen, banada abartı güzel gelmedi, sadece filmdeki hareketi sevmiştim...curcunabaz demiş ki:ilk izlediğimde bağlantıyı kuramamıştım ikinciye izlemeye değer bulmadım abartı güzel gelmedi malesef
Aynen, banada abartı güzel gelmedi, sadece filmdeki hareketi sevmiştim...curcunabaz demiş ki:ilk izlediğimde bağlantıyı kuramamıştım ikinciye izlemeye değer bulmadım abartı güzel gelmedi malesef
o zaman büyük ihtimalle filmi izlerken başka birşey düşünüyordun. çünkü fazlasıyla hareketli ve kalabalık bir film olduğu için bağlantıyı kurmak için dikkatli izlemek ve o eğlenceli diyalogların keyfini çıkarmak gerekiyor. bence bir kere daha dene çünkü insana bazen oluyor öyle. ama sonraki izleyişinde bunu nasıl farketmedim daha önce diyebiliyorsun 😉curcunabaz demiş ki:ilk izlediğimde bağlantıyı kuramamıştım ikinciye izlemeye değer bulmadım abartı güzel gelmedi malesef
yener demiş ki:yönetmenliğini Guy ritchie'nin yaptığı,başrollerini ise Jason Flemyng,Dexter Fletcher,Nick Moran ve Steve Machintosh'un paylaştığı film olan Ateşten Kalbe,Akıldan Dumana adlı film hakkındaki görüşleriniz nelerdir :?: