- Konu Sahibi Konu Sahibi
Mahcem abi okudum ögrendim haklısın usb ile 96khz olamıyor ama ezkiden gruplar kaç khz de çalışıyorlardıki ?herhalde 48000 ilede bayagı iyi bir iş görülür yada işi çözersem belki ortaya güzel birşeyler çıkar ama hala daha kafamada takılmmıyor degil audiophile pci filan.Nitekim, digi design ın urunlerini bilmiyorum dogrumu okuyorum yanlışmı ama 192 yazıyor bu 192khz manasına mı geliyor?eger öyle ise 48khz almiyim derim diğer biryandan bu mbox fşyatına omnistudio gibi seskartları var m-audio nun firewire portundan baglanan bunlar 24/96 çalışıyor ve buraya kadar herşeyin iyi olmasına karşın, mbox ta focusrite var preamfi olarak ve m-audio nun preamplarından cok daha iyi oldugunu biliyorum.Ve ortaya şöyle bir soru çıkıyor, Focusrite lı digidesign kalitesindeki 48khz kayıt mı daha iyi sonuç verir 96khz m-audio firewire olanlar mı?belki yanlıştır ama içimden bir his mbox al diyor ve yanında protools gibi bir yazılımı vermeside cabası çünkü elimde otip bir program yok ki gördügüm kadarı ile en iyi program şuanda o..daha sonrada yanına bir reason ve kaliteli bir mikrofon alsam iş biter gibi geliyor..
Ayrıca burada kafasını yorduugm herkes e tesekkür ederim..düşünce ve önerilerinizi bekliyorum.
Ayrıca burada kafasını yorduugm herkes e tesekkür ederim..düşünce ve önerilerinizi bekliyorum.