Dun aksam Rock N Roll dolu bi aksam yasadim hepinize tesekkurler. Mekanin garip ve ilgisiz tavirlarina aldirmadan oldukca gaz ve eglenceli sarkilar caldiniz, oncelikle sunu soylemek isterim ki grup birbirine cok yakisan ve uyumlu elemanlardan kurulu, uzun suredir de birlikte calistiginiz belli. Elektro gitarda, Haluk bi wasburn dan stratocaster tonu cikartabilen blues kokenli oldugunu dusundugum cok yetenekli bi abimiz, dun ozellikle `Bebek` ve `Alay Eder Gibi sevmek` sarkilarindaki gitar performansi cok basariliydi, ama bazi sarkilarin solosunda temponun dustugunu farkettim, bunun sebebi de solo sirasinda klavye nin arka fonda olmamasi olabilir veya en azindan Baris sen gitar calmalisin...klavye de ismini bilmedigim arkadas ozellikle back vokalde ki performansi ile geceye renk katti, ona da ufak bi elestrim olcak, bence rock n roll sarkilarda klavyeyi daha fazla one cikarmali ve bazi sarkilarda solo atmalisin, belki gitarla kapisma tarzinda bi atraksiyonda eglenceli olabilir...vurmali calgilardaki 🙂 arkadasa lafim yok, fazla on plana cikmadan gorevini eksiksiz tamamladi..bass da ki arkadas kendine has degisik bi teknikle oldukca dogaclama ve free caldi gibi geldi bana, ama son sarkidaki performansi oldukca basariliydi...Gelelim grubun en goz onundeki elemani Baris a..Abi cok guzel bir sese ve cok da sempatik bi seyirci iletisimini sahipsin, dun insanlari gaza getirebilmek ugruna oldukca atraksiyon seyler yaptin, beni getirdin tebrikler 🙂)...insanlari kirmayip kendi basina slow sarkilar soyledin, buda zaten sesine ne kadar guvendiginin bi kanitidir...Grup genel olarak cok olumlu bi tepki aldi seyirciden, kendi sarkilariniz olsun eskimeyen rock n roll sarkilari olsun cok basarili caldiniz, yalnizca `should I stay or should i go` sarkisini calmayin derim ben, grubun genel durusuna uygun bi sarki degil bence..umarin `alay eder gibi sevmek` sarkisina cektiginiz klip ulsal kanallarda yayinlanir, cok guzel bi sarki cunku...belki ilerde bikac ortak proje yapmaliyiz, gorusmek uzere...