@Sinan Güngörer Ben hiç kullanmadım o seriyi biliyorum youtube yanıltıcı olabiliyor ama yine de izledim videoları sanki sesi çok bozuyormuş gibi geldi bana ton heba oluyormuş gibi?
Evt aw-2 kullanıyorum sens knobunun normalde o işe yaraması gerek ama ne yaptığını çözebilmiş değilim. pena hassasiyetli bir mod ihtiyacım olmuyor. onu sağlayan aygıtların da effekti bana doğal gelmiyor.Boss AW-2'de pena hassasiyetinize göre wah efekti değişmiyor. Sanki bir phaser pedalıymış gibi sabit bir frekansta değişiyor. AW-2 ile AW-3 bu konuda farklı yani. AW-3'ün adı o yüzden Dynamic Wah. Yani envelope filter gibi pena hassasiyetine göre wah seviyesi değişiyor. Gerçi videolardan da anlamışsınızdır ama ben yine de hatırlatayım dedim 🙂
Bence pena hassasiyeti özelliği, pena kontrolünü geliştirme açısından yararlı bi özellik. Lambalı bi amfide tellere sert vurunca drive tonu, yumuşak vurunca temiz ton almak gibi bişey. Benim hoşuma gidiyor 😀 Özgür Öner'in söylediği Guyatone WR3 de baya güzel bi pedala benziyor. Guthrie Govan bu pedal için "pedalboard'umdaki en ucuz pedal" diyor ama bana fiyatı biraz fazla geldi. Bi de bulması ayrı bi dert. Her yerde bitmiş, kalmamış bu pedal.
Bence pena hassasiyeti özelliği, pena kontrolünü geliştirme açısından yararlı bi özellik. Lambalı bi amfide tellere sert vurunca drive tonu, yumuşak vurunca temiz ton almak gibi bişey. Benim hoşuma gidiyor 😀 Özgür Öner'in söylediği Guyatone WR3 de baya güzel bi pedala benziyor. Guthrie Govan bu pedal için "pedalboard'umdaki en ucuz pedal" diyor ama bana fiyatı biraz fazla geldi. Bi de bulması ayrı bi dert. Her yerde bitmiş, kalmamış bu pedal.