Apogee jam yenı cıkarmıs oldugu urun ıle gerçekten benı şaşırttı.Tablettekı bıas amfi programı ıle kemper ve axe fx 2 nın tonlarını yakalamışlar.
İnanılır gibi değil
İnanılır gibi değil
ipod ile çalışan gitar yapmışlar
Haha biz mobil gitar prosesörü fikrine milleti alıştırmaya çalışıyoruz adamlar bizi rezil etmek için ellerinden geleni yapıyorlar resmen. Tasarımcının biri aldığı maaşı haketmeye çalışmış ama çok fena becerememiş.Tek kelimeyle gereksiz. Zaten ton desen tok yok, senkron desen senkron yok. Kepazelik.
bence bu videodaki tonlarla kıyaslama yapılamaz bu tonların alınabileceği başka vst ler de var...şu alttakini yapsın ciğerimi yesin ama tabletle olacak iş değil yakında bias ın desktop u çıkacak belki yaklaşırlar...
edit: kişisel tercihim kemper dir hi gain amfi modellemelerinde bence daha başarılı
Bu gitar ne saçma bişe olmuş hakikaten 🙂 bu aralar arkadaşlar bu apogee jam 96k dün elime geçti ciddi şekilde şaşkınım 🙂
Jaxı gitara diğer ucunu apogee ye takıyorsun. Apogee yıde iPad I'n yada iphone nin şarz girişine bağlıyorsun.apogee jam nasıl kullanılıyor ses çıkışı nasıl alınıyor ?
Veriyor apple in tüm ürünlerinde kullanabilirsiniz ama işlemci gücüyle alakalı ben iphonede bir iki amfiyi kurcaladım çok tatmin olmadım. Biraz uğraşsam güzel birşeyler çıkardı. Ama iPad air de resmen keyifle sanki altımda 80 tane pedal ve soldano varmış gibi çalıyorum hehe 🙂hmmm telefondan ses çıkışı veriyormuş okkk
Kesinlikle şu an iPad air işlemcisi en güçlü mobil cihaz olduğu için bu işi yapacak en iyi alette budur.ses çıkışı cihazdan olduğu için kullandığın cihaza göre çıkış veriyor
cihaz ne kadar iyi bir ses çıkış sağlıyorsa aldığın ton da buna göre iyileşiyor tabi