Bir açıdan Axe ile hiç bir ilgisi olmayacaktır, çünkü preamfi-power amfi-kabin-mikrofon simülasyonu yok. Bunlar da Axe'i Axe yapan şeyler.Şöyle bir ürün görünüyor fractal audio sitesinde ama ne zaman gelir ve ne kadar axe fx lere yakın olur bilinmez.
http://shop.fractalaudio.com/FX8_Multi_Effects_Pedalboard_p/fas-007.htm
Fractal forumuna üye olup oraya sormanı tavsiye ederim. Ama ben genel bazı önerilerde bulunabilirim:Yakin zamanda axe fx edindim yazliz bazi amfi similasyonlari çok dip gürültülü bu gate i çok iyi ama yinede saf amfi tonu almak istiyorum ne yapmam lazım
Eğer sevdiğin bir pedal veya preamfi var ve bununla kayıt almak istiyorsan aslında ben Two Notes firmasının Torpedo cihazlarını öneririm. Benim için de Axe II biraz lüks kalmıştı açıkçası; kayıt işlerine de biraz ara verdim. Muhtemelen ben Torpedo modellerinden birini alacağım.@barrios öyle anlatmışsın ki kayıt kuyut işlerinden hiç çakmayan benim gibi vintage bir adamın bile iştahını kabarttın 😀
Bunlardan pek çok açıdan daha üstün olacaktır. Özellikle pitch shift efektlerinde filan çok daha iyi olacağını tahmin ediyorum.Heralde g system nova system tarzı bişey çıkacak