_Axi_ demiş ki:Evet Katılıyorum Melis...Ama Aranjesi ve Prodüksiyonları Yeniden Yapılacak😉 Bize Kalan ise Sadece Şarkıyı Yaptığımızda Gerçekten Şarkı Diyebilmemiz Olmalı...Müziği Müziğe Yakışır Bir Şekilde Yapmalıyız ...Katılmayan Axi Üyesi Var mı?
Boşlukları Kapatmaya Başladık 😉slayerdead demiş ki:aslında kadın parçasını bende dinledim gayet hoş olmuş bu haliylede güzel.
DOMATES demiş ki:Bazı güçlükler olsada üstesinden gelinecek galiba. Bittiği iyi olmuş 😱 Söylemek istediğim bir konuda kadın parçasının üzerinde biraz daha çalışılması gerektiği 😉
chatinblues_1by1 demiş ki:üzerinde durulduğu takdirde çok iyi işler çıkacak arkadaşlar ben inanıyorum..zamanla boşluklar dolucak müziğimiz de aynı paralelde harmanlanıcak ...🙂
DOMATES demiş ki:chatinblues_1by1 demiş ki:üzerinde durulduğu takdirde çok iyi işler çıkacak arkadaşlar ben inanıyorum..zamanla boşluklar dolucak müziğimiz de aynı paralelde harmanlanıcak ...🙂
Çok güzel yorumlamışsın pınarcım. 🙂 Yeni kayıt bugün elime geçti biraz çalıştığım takdirde herşey yolunda olacak arkadaşlar şimdiden alıştım parçaya 😱