Delioglan demiş ki:Ben albümü çok sevdim, hatta bu yüzden "bu ne lan, everelim seni bu kadınla o kadar beğendiysen" gibi hayvanca yorumlara katlanmak zorunda kaldım. Ama şarkılar hakikaten süper. Vokal tarzı değişik ve hoş. İnsanın içine işliyor..
katılıyorum arkadaşım sana gerçekten çok iyi bir albümü var. şarkılar birbirlerini tamamlıyorlar. ilk dinlediğim de bi afalladım çok değişik bi sesi var. biraz kulak vererek dinlenilmesi gereken bi albüm yoksa anlamak biraz zor olabiliyor. onun küçük şarkı evreni gerçekten güzel bir evren.deyyus demiş ki:çok iyi bir albümü var canlı performansta heyecanlanması kötü bişey değildir işine verdiği önemden dolayıdır,eleştirinin dozunu kaçırmayalım küçük şarkı evreni çok iyi bir albüm 😉
cok dogru soylemıssın kardesım...hauntedemy demiş ki:yorumlaması çok güzel..sesi zaten harika birleşince ortaya böyle süper bi şey çıkmış..kendi çok güzel değil ama zaten önemli olan sound we kalitesi.. bence bunu çok iyi başarmış.
sen ne güzel seysin böyle 😀Cellda demiş ki:mükemmel bi ses bence değişik bi yorumu var güsel sözlerle birleşince bence süpper bişe çıkmış ortaya kulakların pasını silen cinsten bişey bu aydilge
tam türklere göre bişe alıştığımız nağmeler farklı bi tarzda değişik ve güsel olmuş yadırgamıyor insan
rock dinlemeyenler için yada yeni başlayacaklar için ii bi başlangıç
teşekkür ettim 🙂övgü alacağımı tahmin etmemiştim şımardım 😛Kra demiş ki:sen ne güzel seysin böyle 😀Cellda demiş ki:mükemmel bi ses bence değişik bi yorumu var güsel sözlerle birleşince bence süpper bişe çıkmış ortaya kulakların pasını silen cinsten bişey bu aydilge
tam türklere göre bişe alıştığımız nağmeler farklı bi tarzda değişik ve güsel olmuş yadırgamıyor insan
bravo cok güzel konusmussun... 😀
yok yok şımarma bu yorum tekniğinle daha cok ovguler alırsın 🙂Cellda demiş ki:teşekkür ettim 🙂övgü alacağımı tahmin etmemiştim şımardım 😛Kra demiş ki:sen ne güzel seysin böyle 😀Cellda demiş ki:mükemmel bi ses bence değişik bi yorumu var güsel sözlerle birleşince bence süpper bişe çıkmış ortaya kulakların pasını silen cinsten bişey bu aydilge
bravo cok güzel konusmussun... 😀