gitarist_kedi demiş ki:birmanya demiş ki:serox demiş ki:Arkaşdalar neden köpüyorsunuz. Albümü aldım ve canlı performansı izledim. Müzik tarihini de biliyorum. (Sanki çok uzun). Fakat kötü... Bu bir görüştür. Saygı duymak gerekir.
ya abi hani sevmiyosun die bişi dediiim yok en azından kendi adıma konişiim bende aydilgeyi ööle albümünü alıp dinliyo diilim benim tek savunduum hani ya tamam sevmiyor olabilirsin ama bunu sürekli tekrarlamaya gerek yok gibi geliyo sonuçta türkiyedede çok sayıda bayan alternatif(rock demiyorum tam olarak rock yapmıor bence)sanatçısı yok bu kadar üzerine gidilmemeli bence.bir de uzun olmayan aydilgenın müzik tarihimi yoksa genel müzik tarihimi?eğer genelden bahsediyorsan korkunç bi yanılgı içindesin ama sanatçıdan bahsediyorsan onu bilemem
Çok haklısın 🙂
_OJE_ demiş ki:olması gerektiği gibi samimi ve bağımlılık yaratan bi sesi var..
demirdemir demiş ki:_OJE_ demiş ki:olması gerektiği gibi samimi ve bağımlılık yaratan bi sesi var..
bir demet tiyatro nun bir bölümünde geçiyordu. " kötü olmayan hiçbir şey bağımlılık yapmaz"
sevmiorum hala. ama zamanında gülhan,lise terk le kıyaslamışım. yanlış yapmışım o kadar da değil🙂
iyi şarkı yazıyor. biraz daha vokal çalışırsa neden olmasın yani.
sevgiler 😉
demirdemir demiş ki:zamanla herkeste oturacaktır bu. ilk üye olduğumda ben de aşırı heyecanlıydım.
zamanla müzik zevkleri oturdu.ona buna bok atmakla ele birşey geçmeyeceği anlaşıldı ve yapıcı olmaya başladım.
forumlar, hayatımıza böyle şeyler katsın die var🙂