bende fantada pek çalmadığını fark ettım ama bascı guzel iyi bence
krenk demiş ki:aylin tamam da o yanındaki kızlar kim öyle olayı nedir yani onlar çalsa noolur çalmasa noolur herşey şekilden ibaret olmuş kardeşim ben bunu anladım
zlatan1937 demiş ki:ya agbi grup degil ki. aylin aslim. o kizin calamadiginin ben de farkindayim. ama onlar grup olarak çıkmadılar. aylini seven sever sevmeyende öyle atıp tutmasın. ilk albümden itibaren bi geçmişe gitsin görsün icraatları öyle konuşsun
sana katılıyorum...eskiden cok cok daha iyiydi..bu albümde de gercekten güzel sarkılar var, evet ama eski aylin'i hicbiseye degismem..sebbol demiş ki:zlatan1937 demiş ki:ya agbi grup degil ki. aylin aslim. o kizin calamadiginin ben de farkindayim. ama onlar grup olarak çıkmadılar. aylini seven sever sevmeyende öyle atıp tutmasın. ilk albümden itibaren bi geçmişe gitsin görsün icraatları öyle konuşsun
şuan aylin aslım ve tayfası olduklarndan dolayı grup yerine geçiyolar.valla benim beğenerek dinlediğim aylinde yok ortada ne yazık ki.keşke hep kendi çizgisinde kalsaydı ve kendini bu çizgide geliştirseydi.bu albümde zaten çıkış parçasından belli kolaya kaçılmış fazla emek harcanmamış gibi.
sen yanlıs anlamıssın beni ben sadece roportajının ve resimlerinin oldugunu solemek icin yazmıstımmadden_da_third demiş ki:Cosmo Girl'de zamanında Deja-vu'nun bile röpörtajı çıktı... Bu bir ölçüt değil...
Gülyabani'ye gelecekmiş... Eylül civarı çıkarmayı düşünüyormuş...monster_girl demiş ki:sen yanlıs anlamıssın beni ben sadece roportajının ve resimlerinin oldugunu solemek icin yazmıstımmadden_da_third demiş ki:Cosmo Girl'de zamanında Deja-vu'nun bile röpörtajı çıktı... Bu bir ölçüt değil...
neyse var mı 2.klipten haberi olan?