eyvallah volkancım şaka maka yarışmaya az kaldı
her zaman destekliyoruz sizi 😀
her zaman destekliyoruz sizi 😀
albüm anlaşma şartlarından haberim var çok saçma demişin bi albüm anlaşöasındaki maddeler nekadar saçma olabilriki en fazla alğbüm yapcak şiketin yarışmayı kazanacak kişinin veya grubun konser gelirlerine ortak olur bundan daha ağır bi madde olamz sonuçta albümünü çıkarcak sadece merak ettğim için sordum ayşegül inciye başarılar iyi yerlere geleceğinden şüpemem yok başarılarb_trst_dyg demiş ki:bu gibi yarışmalarda müzikalite açısından değerlendirilme yapılmadığını herkes öğrendi, zaten bazı başarılı grupların kendi bölgelerinden finale kalamamalarından belliydi böyle olacağı(bk. haylaz) 🙁 . ama eminim ordakiler bu yarışmannın sizin hakkınız olduğunu farketmişlerdir... albüm anlaşmasının şartlarından haberim var gayet saçma bi anlaşma :evil:.. neyse ben eminimö çok iyi yerlerde olcaksınız siz.. yolunuz açık olsun.. 😆
barlow demiş ki:Bu yarışma bize çok şey kattı.. Aksaklıklar ya da uyuşmazlıklar olmadı mı? Oldu tabi.. Ama cebimizde güzel deneyimlerle döndük.. 🙂
Ciddiyetsiz ya da reklama yönelik olduğunu düşünmüyorum. Türkiye çapında teker teker grupların seçildiği gayet ciddi ve emek verilmiş bir yarışma olduğunu düşünüyorum ben.. Taner Öngür'den(Moğollar) çok güzel tavsiyeler aldık.. Çok güzel deneyimler kazandık..
Türkiye çapında seçilmiş, Anadolu'nun ayrı ayrı şehirlerinden gelmiş ROCK MÜZİK YAPAN 10 tane grubu bir arada görmek çok mutluluk vericiydi ve o 10 grubun içinde olmak bizim için ayrı bir gururdu. 🙂
Bizden desteklerini esirgemeyen herkese çok teşekkürler... 🙂
jokermg demiş ki:barlow demiş ki:Bu yarışma bize çok şey kattı.. Aksaklıklar ya da uyuşmazlıklar olmadı mı? Oldu tabi.. Ama cebimizde güzel deneyimlerle döndük.. 🙂
Ciddiyetsiz ya da reklama yönelik olduğunu düşünmüyorum. Türkiye çapında teker teker grupların seçildiği gayet ciddi ve emek verilmiş bir yarışma olduğunu düşünüyorum ben.. Taner Öngür'den(Moğollar) çok güzel tavsiyeler aldık.. Çok güzel deneyimler kazandık..
Türkiye çapında seçilmiş, Anadolu'nun ayrı ayrı şehirlerinden gelmiş ROCK MÜZİK YAPAN 10 tane grubu bir arada görmek çok mutluluk vericiydi ve o 10 grubun içinde olmak bizim için ayrı bir gururdu. 🙂
Bizden desteklerini esirgemeyen herkese çok teşekkürler... 🙂
Sevgili Ayşegül,
Uzun vadeli düüşünerek kimseyle ters düşmek istememeni anlayışla karşılıyorum ama açıkçası Ankara'dan katılan grupları Isparta'ya ve başka şehirlere yollayan yarışma organizatörlerinin, oylama şeklinden web sitesine, ne kadar ciddi oldukları ortadayken heryere mavi boncuk dağıtmak herkes için kolay olmasa gerek.
Sonuçta kazananı kutlamaktan başka çarem yok çünkü performanslarını bilmiyorum ama şu bir gerçek ki kayıtlarını dinlediğim bazı gruplardan birkaç gömlek üstte olan grupların finale kalamaması jürinin müziği kaale almadığını düşündürdü bana.
Belki bunları yarışmayla ilgili bir başlık varsa orada tartışmak gerekir. O nedenle sizin başlığınızı daha fazla bu konuyla meşgul etmeyeceğim.
Sizlere tekrar başarılar
MG