emre çocuk nikiyle yazan kim ya??fatih senmisin o yoksa..emre mi..onu bi bilmek lazım...fatih eğer sensen o büyüyeceksin falan yazmışsın..ayıp oluyor ama...neyse...hadi kolay gelsin...
zlatan1937 demiş ki:uşaktaki gruba başarılar yolunuz açık olsun arkadaşlar.
eylul_manga demiş ki:biliorum erdem arkadaşım grup elemanları deişti bi kısmı..ama ztn ben eski az vodkayı beenmemiştim solisti özellikle.tam olarak koparmıodu..nese umarım hepiniz ii yerlere gelirsiniz sonuçta uşak gibi biyerde fasla bi alternatifimiz yok ne kadar çok grup olursa,ne kadar çok müzik yapılırsa o kadar ii.bu bi yerlerde çalın dememin sebebi de bu yani bi akşam gidip müsik dinleyebilceğimiz,kopabilceğimiz bi mekan yok.mesela bisim yurdun arkasında bi bar baca mıdır nedir oraya gitsen uşağın bütün tikileri,hanzaları,karı kız ayarlamaya çalışan tipleri orda.ben şahsen o insanlarla aynı ortamda nasıl eğlenebilirim ki.ya işte alternatif olmayınca bööle mal mal okula gidios gelios olmuo.of nese çok uzattım ama içimi dökmem gerekiomuş rahatladım 🙂
azvodka_basser demiş ki:selam millet..ben erdem grubun bascısı..ya fatih usta bi ara görüşelimbea..nerdesin olum sen..sesin soluğun çıkmıyor..acil konuşmam lazım snele.hemde çok acil..
azvodka_basser demiş ki:selam millet..ben bir zamanlar az_vodkanın bascısı rolündeydim..burdan herkeze sesleniyorum..AZ_VODKA yalan oldu....benim fikrim bu.devam ettirecek arkadaşlara bol şans..bu arada kimse kimseye pok atmasın..hadi eywallah..
emrecokuk demiş ki:myxamatosis demiş ki:çiktiiniz bi yer var mi usaktaa...
ŞUAN matem adı altında bi konser war 2 eylül uşak lisesi spor salonunda bekleriz...