canartunc 16 Haziran 2020 #1 İki usta sanatçı, bir başyapıt.. Bu saatten sonra kimse bana orijinal versiyonunu dinlettiremez.
A assault 16 Haziran 2020 #3 Müthiş ya. Bunu yapabilen yetenekleri kıskanıyorum. İndirdim arabada dinlerim 🙂
kadir6185 16 Haziran 2020 #4 assault demiş ki: Müthiş ya. Bunu yapabilen yetenekleri kıskanıyorum. İndirdim arabada dinlerim 🙂 Hepsini görmek için tıklayın... Işıklarda yanınızda bekleyen araba olduğumu düşündüm de 😂
assault demiş ki: Müthiş ya. Bunu yapabilen yetenekleri kıskanıyorum. İndirdim arabada dinlerim 🙂 Hepsini görmek için tıklayın... Işıklarda yanınızda bekleyen araba olduğumu düşündüm de 😂
A assault 16 Haziran 2020 #5 kadir6185 demiş ki: Işıklarda yanınızda bekleyen araba olduğumu düşündüm de 😂 Hepsini görmek için tıklayın... Muhtemelen gülerdiniz aynı böyle 😁😁 ben ara sıra Mahmut Tuncer I am sorry dinleyebilen biriyim 🤣
kadir6185 demiş ki: Işıklarda yanınızda bekleyen araba olduğumu düşündüm de 😂 Hepsini görmek için tıklayın... Muhtemelen gülerdiniz aynı böyle 😁😁 ben ara sıra Mahmut Tuncer I am sorry dinleyebilen biriyim 🤣
M Masterbuild 16 Haziran 2020 #6 kadir6185 demiş ki: Bu da benden olsun Hepsini görmek için tıklayın... Olmamis...