AZES31 - DST-600 - DST-700

Yakin zamanda ilk elektro gitarimi alicam. Klasik gitarim var normalde onunla calisiyordum ama 1. perdem kirik oldugu icin ses yerine cizirti cikiyor cogu sarkida. Tremolo kollu gitarlarin baslangic icin iyi olmayacagini soyleyenler oldu. Genel olarak Nirvana, gnr, Baris Manco, Dio, Metallica calarim. Gitarda hem single hem humbucker manyetik olmasindan yanayim. Sabit kopru oldugu icin azes31 iyi bir secenek ama SSS dizilimli gitar. Oneriniz ne olur maksimum 17000 TL'ye?

Fikrimce sss senin için iyi bir seçim olmaz. hss daha iyi olur çalmak istediklerine bakılarak.
İbanezi donner e tercih ederim. Hem ilerde değiştirmek daha üst bir gitara geçmek istersen daha kolay olur. hss modelleride mevcut ibanez azes in. örnek:
Ayrica tremolo nun oluşu o kadar sorun olmaz. 1 kere değil 2 kere akort yaparsın en fazla. Ben seviyorum tremolo sistemini.

Yakin zamanda ilk elektro gitarimi alicam. Klasik gitarim var normalde onunla calisiyordum ama 1. perdem kirik oldugu icin ses yerine cizirti cikiyor cogu sarkida. Tremolo kollu gitarlarin baslangic icin iyi olmayacagini soyleyenler oldu. Genel olarak Nirvana, gnr, Baris Manco, Dio, Metallica calarim. Gitarda hem single hem humbucker manyetik olmasindan yanayim. Sabit kopru oldugu icin azes31 iyi bir secenek ama SSS dizilimli gitar. Oneriniz ne olur maksimum 17000 TL'ye?

Dostum bende senin gibi bir gitar ararken tremolo sistemini kafaya takmıştım. Fakat çok korkulacak bi şey değil. Bende squier affinity hss aldım tremolo kolunu çıkartırsan akor kaçırma falan olayı yok. Tavsiyem ikinci el bakarak daha iyi gitarlar alabilirsin. Squier classic vibe lara fln bakabilirsin mesela

Bu fiyat bandında uzak durmanız gereken köprü sistemi floyd rose. Tek yönlü tremolo köprüler akort anlamında sorun çıkarmaz. Genellikle sabit köprülü gitarlara nazaran sustain biraz düşük olur o kadar.

Donner'i satmak ilerde zor olacagi icin geri Ibanez'e dondum. Fiyatlari tuzlu olsa da ilerde satarken rahat etmek istiyorum. Azes31 ile Azes40 arasinda kaldim. Azes40'in HSS olmasi beni cezbediyor ama 17000'in ustune cikmam cok zor.

Donner'i satmak ilerde zor olacagi icin geri Ibanez'e dondum. Fiyatlari tuzlu olsa da ilerde satarken rahat etmek istiyorum. Azes31 ile Azes40 arasinda kaldim. Azes40'in HSS olmasi beni cezbediyor ama 17000'in ustune cikmam cok zor.

İki satıcıda sega müzik

Geri