İlgili çoğu forumu okudum neredeyse hepsi 2010 öncesi yazıldığı için hem stok hemde fiyat olarak çok büyük fark var
Warlock kasa seviyorum ama ülkede kaliteli serileri olmadığı için (amerikan falan gördüm ama bütcem yok) çin malı olan serilerini modifiye edicem stok manyetiği rezalet denmiş ama değiştiricem diyenlerede gitardan pahalı emg’ye para vericeğine başka gitar al denmiş
Bununla ilgili kesin warlock isteyen birine fikriniz ne olur?
Bronz serisi en alt seri ama çok uygun fiyata var (1600tl)
Revenge var rengini beğenmedim (2000tl)
studioda kayıt almıyorum ama kulaklarımı seviyorum rezil bir ses çıksında istemem
Fiyatı uygun olanları alırsam kalan parayla farklı ekipmanlar alırım efekt pedalı ve footswitch eksiğim var ama kalite konusunda sağlam fark var derseniz gitara yoğunlaşırım
Sizinde önerilerinizi bekliyorum
Yardım edenlere şimdiden teşekkürler
Warlock kasa seviyorum ama ülkede kaliteli serileri olmadığı için (amerikan falan gördüm ama bütcem yok) çin malı olan serilerini modifiye edicem stok manyetiği rezalet denmiş ama değiştiricem diyenlerede gitardan pahalı emg’ye para vericeğine başka gitar al denmiş
Bununla ilgili kesin warlock isteyen birine fikriniz ne olur?
Bronz serisi en alt seri ama çok uygun fiyata var (1600tl)
Revenge var rengini beğenmedim (2000tl)
studioda kayıt almıyorum ama kulaklarımı seviyorum rezil bir ses çıksında istemem
Fiyatı uygun olanları alırsam kalan parayla farklı ekipmanlar alırım efekt pedalı ve footswitch eksiğim var ama kalite konusunda sağlam fark var derseniz gitara yoğunlaşırım
Sizinde önerilerinizi bekliyorum
Yardım edenlere şimdiden teşekkürler
Son düzenleme: