Bas gitar erkekliğin şanındandır de babana.
baban filmlerdeki gibi efsanevi bir bas gitarist çıkmasınEvet, arkadaşlar, babam bas gitar almama izin vermiyor. Hem de kendi paramla almama izin vermiyor, ona giren çıkan da yok. Önce komşuları bahane etti, ben de kulaklık takabileceğimi ve bas gitarın zaten gürültü yapmadığını açıklamaya çalıştım. Sonra dersleri bahane etti, ben de boş zamanımda çalacağımı ve hobi olarak kalacağını söyledim. (Kalır mı, bilemem. Belki de ünlü olurum.) Ayrıca derslerim de çok iyidir. Sonradan işler gitgide çığırından çıkmaya başladı ve "Eğer sen o gitarı alırsan ben bu evden giderim."e kadar vardı mevzu. Bas gitar çalma konusunda çok istekliyim ancak babam bugüne kadar her hayalime, hedefime destek olmuş birisi. Sadece buna karşı böyle nedense. Babamı da kaybetmek istemiyorum, anlayacağınız. Babam öyle "Kâfir enstrümanı, dinsiz metalci mi olacan, top musun saç uzatıyorsun" gibi töreleri olan birisi de değil. Nasıl ikna edebilirim?
Hatırlatınca oturup izledim tekrardan filmi. Sınav yılımda da izlemiştim. Eski Türkiye'de çekilmiş 🙂"O kadar para verdik, 4 tane teli var!"
Filmin adını unuttum, Sınav filmiydi galiba. 🙂
Bas gitarla başı belaya girmiştir sonra çocuğunun bu belaya bulaşmasını istemiyordur falan 😛baban filmlerdeki gibi efsanevi bir bas gitarist çıkmasın