bahadirustacik 1 Şubat 2021 #1 Kısa geçeceğim, klasik gitar çalıyorum fakat ayak sehpası son zamanlarda sol bacak eklemimi acıtmaya başladı. Bacağımın başladığı eklemi.
Kısa geçeceğim, klasik gitar çalıyorum fakat ayak sehpası son zamanlarda sol bacak eklemimi acıtmaya başladı. Bacağımın başladığı eklemi.
Dog The Bounty Hunter 2 Şubat 2021 #2 Geçmiş olsun. Tıbbi destek alın. Şunun belki faydası olur, ben kullanıyorum, gayet memnunum: Ergo Play Gitar Dizlikleri
Geçmiş olsun. Tıbbi destek alın. Şunun belki faydası olur, ben kullanıyorum, gayet memnunum: Ergo Play Gitar Dizlikleri
bahadirustacik 2 Şubat 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Dog The Bounty Hunter demiş ki: Geçmiş olsun. Tıbbi destek alın. Şunun belki faydası olur, ben kullanıyorum, gayet memnunum: Amazon product ASIN B005QKNUOW Hepsini görmek için tıklayın... neden olur peki bu? teşekkürler bu arada
Dog The Bounty Hunter demiş ki: Geçmiş olsun. Tıbbi destek alın. Şunun belki faydası olur, ben kullanıyorum, gayet memnunum: Amazon product ASIN B005QKNUOW Hepsini görmek için tıklayın... neden olur peki bu? teşekkürler bu arada
Dog The Bounty Hunter 2 Şubat 2021 #4 Doktor değilim, bu sorunun cevabını da buralarda aramayın bence.