Legion demiş ki:acaba gerçekten 1989 yılında çekilen serinin ikinci filminde 2015 deki gelecegin böyle olunacagımı sanılıyodu. uçan arabalar, garip giyisiler, uçan kaykaylar, kendi kendini kurutan montlar eheheh 🙂 acaba bundan 8 sene sonra 2015 de olucakmı böyle şeyler 😀
evet kesinlikle katılıyorum.görüntüler temizlenmiş kalite süper olmuş.ben özellikle kamera arkasını izlemeye bayılıyorum.bi de birincisinin kamera arkasında çok kısa bi skeç çekmişler.michael j. fox kübalı taklidi yapıyordu.kırılmıştım izlerken.bi de johnny b. goode 'u hakaten canlı canlı çalmış olduğunu öğrenince hayranı olduydum adamınmelankoli_ltd demiş ki:3.filmin DVD sini almıstım bi ton şey var ya çok süper...valla filmi bide dvd den izleyin derim daha zevkli...mesela Micheal gitar çalmayı filmde öğrenmiş özel hocalarla ve orda bi sahnede çaldığı gitarı harbi o çalıyo..bi çok şey öğrenmiş röportajda anlatıyodu ata binmeyi falan filan...1 ve 2 nin de dvd sini bulmam lazım...*********** çok yıldız vermek lazım bu filme 😀...