s_hifty demiş ki:benim en sevdiğim filmdir böyle bir senaryo daha olmaz olamaz yazılmadı yazılmaz yazılamaz bu kadar kaliteli bir film daha görülemez
DMCGutemensch demiş ki:Her tekrardan izleyisimde bizim eski tahta kasali Grundig marka televizyon geliyo aklima.
Birde o arabnin önündeki GMC mi DMC ne o yaziya bayilirdim.Her araba resmimin önünde olurdu illaki.
ordaki hoca Huey Lewis tis_hifty demiş ki:abi ben marty nin grubuyla çaldığı şarkıyı çok beğenmiştim ha o hocanın ağzına sçayım ben 😆 filmden istediğiniz fotoğraflar varsa yakalıyabilirim 🙂
muhtemelen uydurma bir isimdirReeve demiş ki:film california'da geçiyo ama tam olarak neresinde acaba :?: daha önceden araştırmıştım ama bulamadım Hill Valley nerede kalıyor??
Hill Valley diye bir yer yok aslında, varsa da filmin geçtiği yerle alakası yoktur muhtemelen, filmin büyük bir kısmı Los Angeles yakınlarında bir sette çekilmiş, geri kalanlarıda California ve Los Angeles'ta, 'The Offspring'in 'Why Don't You Get A Job' klibide bu filmin setinde çekilmiş idi...Reeve demiş ki:film california'da geçiyo ama tam olarak neresinde acaba :?: daha önceden araştırmıştım ama bulamadım Hill Valley nerede kalıyor??
s_hifty demiş ki:abi bi kaç düzeltma yapıyım yazında:
ilk filmde Marty nin gelecekteki kızını Michael J.fox'un yine kendisinin canlandırdığı ilk kez dikkatimi çekti
burda sanırım 2. filmde Marty nin GELECEKTEKİ OÐLUNU demek istedin 🙂