Bana çok garip geliyor ya. Lesli mesli falan. Bilmiyorum ırkçılık mı ama bir yakınımın düğününde bi bağlamacı boss gt100 kullanıyordu biraz rahatsız oldum. Buradan bağlamacı arkadaşlardan özür diliyorum.
Son düzenleme:
karıştırmışım hocam kusura bakmayın fakat, GİTAR prosesörü denmesinin bir sebebi yok mu bu aletlere?Bağlamacılar phaser harici reverb, delay, comp. vb efektlerini yoğun olarak kullanır ki bu efektler her konserde her tarzda ister thm olsun ister sanat müziği olsun her enstrümanda kullanılır. Bu efektler gitara özgü değildir vokal de dahil her yerde mix masteringte de kullanılır. Rahatsız olunacak bir şey yok yani 🙂 Bir de zoom gt100 değil boss gt100 dür o.
karıştırmışım hocam kusura bakmayın fakat, GİTAR prosesörü denmesinin bir sebebi yok mu bu aletlere?
Siz klavye deyince aklıma Boss CE-1 geldi. Bildiğim kadarıyla, ilk üretildiğinde klavyeciler için tasarlanmıştı ama gitaristler yoğun ilgi gösterdi. Ce-2 serisinden itibaren Boss firması söz konusu pedalı gitaristler için daha ufak boyutta üretmeye devam etti. Günümüzde bu pedal neredeyse tamamen gitaristlerle özdeşleşti.Kafama bir şey takıldı. “Gitar pedalı” kullanan synth klavye vs çalan insanlardan da rahatsız oluyor musunuz? Cevabınız hayırsa; evet yaptığınız şey sizin tabirinizle ırkçılık. Cevabınız evetse; tebrikler. Kendi içinizde tutarlı bir ırkçısınız 😂
benzetme yapmıştım, arkadaşlar uzatmış.Ya hu ırk ne alaka? Enstrümanın ırkı mı var? Çok pis trolleniyor muyum yoksa?
Konu açıp, altına istediğiniz gibi yorumlar gelmeyince yorum yapan insanlar "uzatmış" mı oluyor?benzetme yapmıştım, arkadaşlar uzatmış.
Konu "uzamasın" diye yazmadım ama ırkçılık olmasa da ayrımcılık veya üstten bakma değil mi bu? Üstte de dedim ya müzik yapan adama her türlü saygı duyarım, yaratıcılık gösterene daha da fazla .... ben de ilk defa bağlamacıya amfi sattığımda abi ne işine yarayacak bu bir sürü kullanmayacağın şey var diye şaşırmıştım ama "rahatsız" olmadım hatta anlatınca aydınlandım 🙂düğününde bi bağlamacı boss gt100 kullanıyordu biraz rahatsız oldum