eXpert demiş ki:
deLakroix demiş ki:
eXpert demiş ki:
deLakroix demiş ki:
Asortiq_mnyq demiş ki:
Abazalar ekran başına... 😆
buda güzel
😀 :twisted:
😆
O filme sevgilisiyle birlikte gelen vardı hatta ön sırada 60-70 yaşlarında bir amca ile teyze oturuyordu
🙂 Ama tabi bizim arka sıramızın tamamen erkek ve cinsel gelişimini tamamlayamamış insanlar topluluğundan oluşması,bizi en çok rahatsız eden etkendi.Zaten neden en arka sırayı seçtikleri belliydi hallerinden
😆 Ama tabi sinemanın,daha doğrusu bir sanatın böyle işler için kullanılması gerçekten çok kötü.Yıllar boyunca çekilen filmler,sinema oyuncularıyla röportajlar,hepsi boşaymış bunu anladık
🙁
ee iyide benim mesajı neden alıntı yaptın..!?gidipte en arka sırada bişeyler yapacak değilim heralde
😀 bi espri bile yapılmıyor kardeşim ya
😀
Sinemanın böyle içler acısı bir durumu karşısında alaycı ve umursamaz olduğun için alıntı yaptım(Bkz.Önceki mesajdaki son cümlem).Ağlanacak halimize gülüyoruz...
Peki iyi ağla kardeşim sen o zaman.!!böyle trajikomik olaya gülerim ben..!
Ayrıca senin bu sahte "duyarlı insan" takıntılarından bıktık efe kardeş..!öle msn'de çocuk gibi(kii çocuksun zaten) küfür edip engellemek, sonrada burda gelip "duyarlı, masum kardeş" gibi görünmeye çalışmak, inan içler acısı..!ama bi o kadarda komik..!
umarım görür bu mesajımı tüm TRC ahalisi ve artık anlar ne yapmaya çalıştığını..!biraz ağabeyin gibi olsana..!ama gerçekten öyle ol, öyle görünmeye çalışmadan..!
😉
Bu mesajı yazmak istemiyodum ama harbiden yaptığın çocukluklar aklıma gelince buna bi dur demenin zamanının geldiğini düşündüm..
(Topicle alakasız oldu kusura bakmasın başlığı açan arkadaş..)
Saygılar.!