G
Guest
ya ne diyeyim hani hem ses hem de fizik kötü be...
hep beraber , 1 2 3 , hahahaha 😀aulos demiş ki:ya ne diyeyim hani hem ses hem de fizik kötü be...
seef demiş ki:gerçekten albümü çok çok güzeldi şahsen ben çok beğndim tavsiyede ediorum herkese abuk subuk parçalar dinleyeceğinize bu adamı dinleyin en azından kendini türkiyeye iyi tanıtmış biri alt ypısıda ii bence tekrar herkese tavsiye ediorum...
seef demiş ki:gerçekten albümü çok çok güzeldi şahsen ben çok beğndim tavsiyede ediorum herkese abuk subuk parçalar dinleyeceğinize bu adamı dinleyin en azından kendini türkiyeye iyi tanıtmış biri alt ypısıda ii bence tekrar herkese tavsiye ediorum...
demirdemir demiş ki:seef demiş ki:gerçekten albümü çok çok güzeldi şahsen ben çok beğndim tavsiyede ediorum herkese abuk subuk parçalar dinleyeceğinize bu adamı dinleyin en azından kendini türkiyeye iyi tanıtmış biri alt ypısıda ii bence tekrar herkese tavsiye ediorum...
6 msjlı birinden fırça yemek...
bak kardeşim aslında üstüme alınmıyorum.çünkü saygısızlık yapmıyorum.sadece sevmiyorum.
dinlediğim insanlar kurban, duman, demir demirkan, serdar öztop, panik vs vs...
ve şimdi bunlar abuk subuk ve ben bırakıp barış akarsu dinlemeliyim öyle mi?
emir cümlesi kurmayınız en sinir olduğum şey yaa. :roll:
demirdemir demiş ki:seef demiş ki:gerçekten albümü çok çok güzeldi şahsen ben çok beğndim tavsiyede ediorum herkese abuk subuk parçalar dinleyeceğinize bu adamı dinleyin en azından kendini türkiyeye iyi tanıtmış biri alt ypısıda ii bence tekrar herkese tavsiye ediorum...
6 msjlı birinden fırça yemek...
bak kardeşim aslında üstüme alınmıyorum.çünkü saygısızlık yapmıyorum.sadece sevmiyorum.
dinlediğim insanlar kurban, duman, demir demirkan, serdar öztop, panik vs vs...
ve şimdi bunlar abuk subuk ve ben bırakıp barış akarsu dinlemeliyim öyle mi?
emir cümlesi kurmayınız en sinir olduğum şey yaa. :roll:
Kra demiş ki:hep beraber , 1 2 3 , hahahaha 😀aulos demiş ki:ya ne diyeyim hani hem ses hem de fizik kötü be...
senin gibi popülerlik çabasına girmediğim için uzak sanıyorsun, sürekli takip ediyorum ben konuya uzak değilim,biz burada "MÜZİK"tartışıyoruz , dış görünüş değil.Yorumu sadece ses i ile ilgili yapsaydın tek kelime etmezdim , ama fizik konu dışı , hadi bakiim ..aulos demiş ki:Kra demiş ki:hep beraber , 1 2 3 , hahahaha 😀aulos demiş ki:ya ne diyeyim hani hem ses hem de fizik kötü be...
cık cık cık ne ayıp he he! güzelim, fiziki görüntüsü seni açar beni açmaz ben fikrimi söyledim. sese ve yoruma gelince kendi özünü oturtamamış daha ok? biz konudan çok uzak olup sallayanlardan değiliz. hadi bakiim