Çok üzgünüm, gencecik bir insan hayat mücadelesi veriyor, ama burda yazılan çirkinliklere bakın, inanamıyorum sizlere.sizde hiç vicdan denen duygudan bir gıdım bile yok mu? bu nasıl bir kindir, bu nasıl bir nefrettir. bu acı olayın müzikle ne ilgisi var, tamamen insanlık hayat memat meselesi. orda hayatının baharında bir insan yaşam mücadelesi veriyor, sizlerin nerdeyse bir oh olsun demediğiniz kalmış. yazık sizlere çok yazık, insanınız diye dolaşıyorsunuz ortada, ama gerçekten insan olan biri orda hayatta kalma savaşı veriyor. çirkin sözlerinizi kendinize saklayın artık. üzgün insanları daha fazla üzmeyin, yeter !
yaşamını kaydeden arkadaşlara Allah rahmet eylesin, ailelerine bu acıya dayanma sabrı versin.
ben inanıyorum , Barış gözlerini açacak, yavaş yavaş da olsa iyileşecek, öyle bir kazadan kalbi durmuş bir şekilde hastaneye getirip tekrar hayata döndürülebildiyse daha vakti dolmamış olmalı. ben buna inanıyorum. seveni , sevmeyeni insanlıktan nasibini almış herkes onun için dua ediyor. bu kadar insanın duasını Allah kabul edecektir diye umalım, umudu kaybetmemek gerek.
İyi şeyler düşünelim iyi şeyler olsun