madxcan_die demiş ki:barış için yazılan yukardaki biyografinin ilk başını okudumda sanki benim ilk okuldan tut unv.tedeki okul hayatımda gördügüm osmanlı tarihindeki padişahları hükümdaları vs. hatırlattı daha birçok şeyler görcez belgeseller heykeller vs.(ne zmn bazı degerlere sahip çıkmaya onu korumaya, anmaya çalışsak istemeden onu incittigimizin farkına varamayızzz.....)
nie biryerlerden bir şeklde çıkıosun hiç anlamış diilim ama senin bir özelliğin var yazdığın yazı beni çok güldürüyor çünkü içinde bir kompleks olduğunu seziyorum yazık ya tabi böyle kompleks arkadaşlarda var senden iyi ders alınır aslında insan nasıl küçük düşer bize öğretiyorsun 😀 😀 😀madxcan_die demiş ki:barış için yazılan yukardaki biyografinin ilk başını okudumda sanki benim ilk okuldan tut unv.tedeki okul hayatımda gördügüm osmanlı tarihindeki padişahları hükümdaları vs. hatırlattı daha birçok şeyler görcez belgeseller heykeller vs.(ne zmn bazı degerlere sahip çıkmaya onu korumaya, anmaya çalışsak istemeden onu incittigimizin farkına varamayızzz.....)
aslında anlatmak istedigin cümleler beni kırmaya üzmeye yönelik olmasına ragmen yazdıklarının ne anlam taşıyıp ifade ettigini tam anlamamanla beraber sözlerinin tamamını ana tema olarak anlayacak olursak birbirini hiç mi hiç tutmuyor güven vermiyorsun gibi bir şey komplexsli oldugumu ve sizi güldürdügümü düşünüyorsun ama yanılıyorsun güldürmekde sanat ama biz burda güldürmek için yorum yazmıyoruz cem yılmazda güldürüyor ama komplexli deil mi?ayrıca şunuda söyleyeyim kendin ol başkalarını sevicek anıcak olursan bunu içinden yap bak benim kendi resmim var başkasının degil ders almak konusuna gelincede dersi nasıl alıp nsl anlayacagındır!....cell demiş ki:nie biryerlerden bir şeklde çıkıosun hiç anlamış diilim ama senin bir özelliğin var yazdığın yazı beni çok güldürüyor çünkü içinde bir kompleks olduğunu seziyorum yazık ya tabi böyle kompleks arkadaşlarda var senden iyi ders alınır aslında insan nasıl küçük düşer bize öğretiyorsun 😀 😀 😀madxcan_die demiş ki:barış için yazılan yukardaki biyografinin ilk başını okudumda sanki benim ilk okuldan tut unv.tedeki okul hayatımda gördügüm osmanlı tarihindeki padişahları hükümdaları vs. hatırlattı daha birçok şeyler görcez belgeseller heykeller vs.(ne zmn bazı degerlere sahip çıkmaya onu korumaya, anmaya çalışsak istemeden onu incittigimizin farkına varamayızzz.....)
madxcan_die demiş ki:aslında anlatmak istedigin cümleler beni kırmaya üzmeye yönelik olmasına ragmen yazdıklarının ne anlam taşıyıp ifade ettigini tam anlamamanla beraber sözlerinin tamamını ana tema olarak anlayacak olursak birbirini hiç mi hiç tutmuyor güven vermiyorsun gibi bir şey komplexsli oldugumu ve sizi güldürdügümü düşünüyorsun ama yanılıyorsun güldürmekde sanat ama biz burda güldürmek için yorum yazmıyoruz cem yılmazda güldürüyor ama komplexli deil mi?ayrıca şunuda söyleyeyim kendin ol başkalarını sevicek anıcak olursan bunu içinden yap bak benim kendi resmim var başkasının degil ders almak konusuna gelincede dersi nasıl alıp nsl anlayacagındır!....cell demiş ki:nie biryerlerden bir şeklde çıkıosun hiç anlamış diilim ama senin bir özelliğin var yazdığın yazı beni çok güldürüyor çünkü içinde bir kompleks olduğunu seziyorum yazık ya tabi böyle kompleks arkadaşlarda var senden iyi ders alınır aslında insan nasıl küçük düşer bize öğretiyorsun 😀 😀 😀madxcan_die demiş ki:barış için yazılan yukardaki biyografinin ilk başını okudumda sanki benim ilk okuldan tut unv.tedeki okul hayatımda gördügüm osmanlı tarihindeki padişahları hükümdaları vs. hatırlattı daha birçok şeyler görcez belgeseller heykeller vs.(ne zmn bazı degerlere sahip çıkmaya onu korumaya, anmaya çalışsak istemeden onu incittigimizin farkına varamayızzz.....)
madxcan_die demiş ki:aslında anlatmak istedigin cümleler beni kırmaya üzmeye yönelik olmasına ragmen yazdıklarının ne anlam taşıyıp ifade ettigini tam anlamamanla beraber sözlerinin tamamını ana tema olarak anlayacak olursak birbirini hiç mi hiç tutmuyor güven vermiyorsun gibi bir şey komplexsli oldugumu ve sizi güldürdügümü düşünüyorsun ama yanılıyorsun güldürmekde sanat ama biz burda güldürmek için yorum yazmıyoruz cem yılmazda güldürüyor ama komplexli deil mi?ayrıca şunuda söyleyeyim kendin ol başkalarını sevicek anıcak olursan bunu içinden yap bak benim kendi resmim var başkasının degil ders almak konusuna gelincede dersi nasıl alıp nsl anlayacagındır!....cell demiş ki:nie biryerlerden bir şeklde çıkıosun hiç anlamış diilim ama senin bir özelliğin var yazdığın yazı beni çok güldürüyor çünkü içinde bir kompleks olduğunu seziyorum yazık ya tabi böyle kompleks arkadaşlarda var senden iyi ders alınır aslında insan nasıl küçük düşer bize öğretiyorsun 😀 😀 😀madxcan_die demiş ki:barış için yazılan yukardaki biyografinin ilk başını okudumda sanki benim ilk okuldan tut unv.tedeki okul hayatımda gördügüm osmanlı tarihindeki padişahları hükümdaları vs. hatırlattı daha birçok şeyler görcez belgeseller heykeller vs.(ne zmn bazı degerlere sahip çıkmaya onu korumaya, anmaya çalışsak istemeden onu incittigimizin farkına varamayızzz.....)
barisakarsu demiş ki:Yeryüzündeki iyi güçlerden bir kokteyl yapın,onun içine bütün güzel erdemlerinizi koyun.Örneğin benim için bu kokteylin ana maddesi sevgidir.Çünkü sevgi her şeyin anahtarıdır ve her şeyin çözümüdür sevgi.Bir insan,sevebildiği sürece yaşamdan tat alır.Hayatı güzelleşir.Ama sadece bir kişiyi sevmekten bahsetmiyorum:bir çiçeği,bir böceği,bir objeyi,görebildiğiniz herşeyi sevebilirsiniz. Sevgi, kokteylinizdeki diğer erdemleri de bir araya getirir.Dürüstlük,paylaşım,barış,anlayış zaten siz severseniz kendiliğinden gelecektir
lust demiş ki:cok sağlam sekilde yoluna devam edecekti ama olmadi iste ya
sevilay_06 demiş ki:BARIŞ BAŞLATTI ŞİMDİ SIRA BİZDE!!!
Çok genç yaşta kaybettiğimiz Türk rock müziğinin sevilen,örnek sanatçısı Barış Akarsu çok önemli bir sosyal sorumluluk projesine imza atmıştı. İzmir Tepecik Hastanesinde tedavi görmekte olan 22 lösemili çocuk için bir yardım kampanyası başlatmış ve kendi resmi sitesinden tüm duyarlı insanları bu projeye destek vermeye çağırmıştı. 23 Haziran 2007 de Bodrum Kalesi `ndeki son konserinin tüm gelirini de açılan yardım hesabına bağışlamıştı. Hatta o konsere kendisi de bilet alarak anlamlı bir mesaj vermişti. O daha çok konserler verecek ve bu çocuklara umut olacaktı. Ancak ömrü vefa etmedi. Lütfen bu proje yarım kalmasın, Barış`ın bebeleri yetim kalmasın.Bizler resmi sitenin üyeleri olarak bu projeyi yaşatmaya çalışıyoruz. Bu konuda herkesi duyarlı olmaya çağırıyoruz.
Açılan yardım hesabı Muğla Valliğinden izinli ve onaylıdır.
Barış Akarsu `nun resmi sitesinden daha detaylı bilgi edinebilirsiniz.
Bu kampanya 6 Ocak 2008 tarihine kadar sürecektir.Bağış hesabı olduğu için havale ücreti alınmamaktadır.
Lösemili Çocuklar Yardım Hesabı
Ziraat Bankası 202 Bodrum Şubesi ,
48167467-5001
BARIŞ BAŞLATTI.. ŞİMDİ SIRA BİZDE !!! VAR MISINIZ?
ozgurv demiş ki:lust demiş ki:cok sağlam sekilde yoluna devam edecekti ama olmadi iste ya
hala yoluna devam ediyor...