D
delidolucocuk
hiç sevmezdim kendisini,gereksiz bulurdum.ama yinede allah rahmet eylesin diyorum.insanlara yeni bişeyler veremeyen hep kenki kendine eğlenen,ilerlemeyen biriydi.
delidolucocuk demiş ki:hiç sevmezdim kendisini,gereksiz bulurdum.ama yinede allah rahmet eylesin diyorum.insanlara yeni bişeyler veremeyen hep kenki kendine eğlenen,ilerlemeyen biriydi.
belki beni hatırlarsın dostum bundan aylarca öncede seninle tartışıyorduk ve kişlerin yorumlarına saygı duymakla alakalı tartışma yapıyorduk o zmnlar askerdim askerligim bitti neyse benim rahmetli barış için yorumum şu olacak tüm şarkılarını sevmesemde sayılı seçili olan şarkılarını begenerek dinlerim iyi bir sesi vardı mütevazi bi kişilige sahipdikaranlikoda demiş ki:delidolucocuk demiş ki:hiç sevmezdim kendisini,gereksiz bulurdum.ama yinede allah rahmet eylesin diyorum.insanlara yeni bişeyler veremeyen hep kenki kendine eğlenen,ilerlemeyen biriydi.
bence gereksiz bir mesaj
sevmiyorsan yazmassin olur biter
gercekler_sonadim demiş ki:belki beni hatırlarsın dostum bundan aylarca öncede seninle tartışıyorduk ve kişlerin yorumlarına saygı duymakla alakalı tartışma yapıyorduk o zmnlar askerdim askerligim bitti neyse benim rahmetli barış için yorumum şu olacak tüm şarkılarını sevmesemde sayılı seçili olan şarkılarını begenerek dinlerim iyi bir sesi vardı mütevazi bi kişilige sahipdikaranlikoda demiş ki:delidolucocuk demiş ki:hiç sevmezdim kendisini,gereksiz bulurdum.ama yinede allah rahmet eylesin diyorum.insanlara yeni bişeyler veremeyen hep kenki kendine eğlenen,ilerlemeyen biriydi.
bence gereksiz bir mesaj
sevmiyorsan yazmassin olur biter
ama anadolu rock yapmasını pek begenmezdim ama siyasi içerekli sözlü şarkıları aşkla alakalı şarkılara göre daha iyiydi zaten tipi metalcilere benziyordu belki yaşıyor olsaydı anadolu rockçı degilde metalci olurdu kim bilir!
buda bizim kin ve nefret kusan bestemiz
dünya kanunu
http://www.youtube.com/watch?v=5ee1etXwxGQ
karanlikoda demiş ki:kim özlemedi az once amsraya gittigim zaman el kameramla cektigim goruntuleri izledim , aklima gelmisti salya sumuk giristim 🙁