barış akarsu rahatsızlığı
haluk levent -aşkın mapushane sevenler ağlarmış yeter ki nerdesin bana kaderimin bir oyunu mu buvs vs bu sıralama öyle uzar ki yılların haluğu bir coverband solisti zannedersiniz
kıraç -meleye meleye, kan ve gül vs
kurban- sarı çizmeli mehmet ağa, namus belası vs
duman -beni yak kendini yak
ve ogün sanlısoyun muhteşem ! cover ı ben de özledim ben de
aslı-kördüğüm
bunlar dokun muyor da barış neden bu kadar kanınıza dokunuyor anlamak güç doğrusu
üstelik çok başarılı bir albüm yapılmış
pardon mor ve ötesi sen de yaz yaz sanırım bir superstar ajda pekkan şarkısıydı değil mi
çok sevdiğim adını buraya istemeye istemeye yazdığım feridun düzağaç düşler sokağı
teoman- resimdeki gözyaşları gemiler vs vs
arkadaşlar şöyle bir silkelenin isterseniz
nedir barış ta sizi böyle rahatsız eden
manga da yarışmadam geliyor
üstelik eskiler de bir sürü yarışmalara katılmışlar iyi araştırın objektif olun
barış ta dipten başladı
akademi türkiye barış değil barış akarsu olarak çıkmayı göze aldı
neden yarışma öncesi ve sonrası verilen emekler gözardı ediliyorda sadece yarışmacı oluşu üzerinde bu kadar duruluyor
bir yarışmadan ben rocker ım diye bağıran bir adam 1. olarak çıktı taviz vermeden yoluna devam ediyor
herkesten daha rock takılıyor
sizler rock felsefesini unutmuş ya da hiç öğrenememişsiniz
ya da sadece müzik dinlemiş dinlediğiniz solistlerin grupların hangi hikayelerle geldiğini araştırmamışsınız
barışın hikayesi rock'n roll kokuyor sonuna kadar
üstelik kendini kabul ettirmek gibi bir çabasının olmayışını özellikle seviyor takdir ediyorum
haluk levent -aşkın mapushane sevenler ağlarmış yeter ki nerdesin bana kaderimin bir oyunu mu buvs vs bu sıralama öyle uzar ki yılların haluğu bir coverband solisti zannedersiniz
kıraç -meleye meleye, kan ve gül vs
kurban- sarı çizmeli mehmet ağa, namus belası vs
duman -beni yak kendini yak
ve ogün sanlısoyun muhteşem ! cover ı ben de özledim ben de
aslı-kördüğüm
bunlar dokun muyor da barış neden bu kadar kanınıza dokunuyor anlamak güç doğrusu
üstelik çok başarılı bir albüm yapılmış
pardon mor ve ötesi sen de yaz yaz sanırım bir superstar ajda pekkan şarkısıydı değil mi
çok sevdiğim adını buraya istemeye istemeye yazdığım feridun düzağaç düşler sokağı
teoman- resimdeki gözyaşları gemiler vs vs
arkadaşlar şöyle bir silkelenin isterseniz
nedir barış ta sizi böyle rahatsız eden
manga da yarışmadam geliyor
üstelik eskiler de bir sürü yarışmalara katılmışlar iyi araştırın objektif olun
barış ta dipten başladı
akademi türkiye barış değil barış akarsu olarak çıkmayı göze aldı
neden yarışma öncesi ve sonrası verilen emekler gözardı ediliyorda sadece yarışmacı oluşu üzerinde bu kadar duruluyor
bir yarışmadan ben rocker ım diye bağıran bir adam 1. olarak çıktı taviz vermeden yoluna devam ediyor
herkesten daha rock takılıyor
sizler rock felsefesini unutmuş ya da hiç öğrenememişsiniz
ya da sadece müzik dinlemiş dinlediğiniz solistlerin grupların hangi hikayelerle geldiğini araştırmamışsınız
barışın hikayesi rock'n roll kokuyor sonuna kadar
üstelik kendini kabul ettirmek gibi bir çabasının olmayışını özellikle seviyor takdir ediyorum