Kesinlikle açmışsın ptrunk
🙂
zaten ben birilerine laf söylediğinide düşünerek yazmamıştım yalnız konuyu biraz daha açarsan iyi olur diye düşünmüştüm. Evet haklısın Barış şu ana pek göz önünde değil ama onun seçtiği yolda bu zaten duruşuna ters olurdu o ben bir rocker ım ve bir rocker gibi yaşıyorum diyor. E bilindiği üzere medyatik olmak medyatik işlerin içinde yer almak popülerizm rockerlığa rock camiasına ters durumlar ama hepimizin gönlündende geçenler aslında seninkinden farklı değil onu tırnağı bile olamayacak insanlardan övgülerle bahsedilirken ondan bahsedilmemesi vs vs...
Ama eminim biraz daha sabredersek onu çok iyi yerlerde olması gereken çizgiyi bozmadan görebileceğiz.
Siteye girmen üye olup olmaman önemli değil ama nete girebildiğinde yiede
www.baris-akarsu.com sitesine bakarsan Barışla ilgili güncel bilgileri takip edebilirsin evet belki magazin basınında yer almıyor ama 1 yıl gibi bir zaman zarfında 120 ye yakın konser verdi Türkiye'nin dört bir tarafında ve bu bence çok güzel bir şey. Rocker olmak kolay değil ama ben Barış ın emin adımlarla iyi yerlere doğru ilerlediğine eminim.
Dedim ya bizede sadece sabır etmek kalıyor geriye....
Ama unutmayalım sabrın sonu selamettir.
🙂