valla bilmiyorum ama cok sık gördüm. hatta sabah bi programda bide tv8de bi kadın programında gördüm. yani gereksiz yerlerde...reklamda başrolde barış vardı. çünkü dikkatleri çeken barıştı. dikkati çeken başroldedir genelde...her reklem ilk cıktığında sık verilir sonra kaldırılır.barışın bi etkisi olduğunu sanmıyorum.reklamı yapanlara karimam ciziliyo, yayından kaldıralım artık dememiştir.reklamda oynayan tek veya değil.orası önemli değil.önemli olan bu kdar popüler olması.tabi ki fikrim genel. gerek yok böyle şeylere . bu adamların para kazanmak için yapmayacağı iş yok gibi. bu sataşma değil. eğer böyle kabul ediliyosa oynamasın reklamda....s_e_n_a demiş ki:çünkü katıldığı programların sayısı sınırlıdır, kolay kolay bir yerde göremezsin, anladığım kadarıyla bi reklamda görmüşsün zaten ki, birincisi Barış'ın reklamdaki rolü geri plandaydı, hatırlarsan ön planda başka bir çocuk vardı, ikincisi reklam sadece ürün piyasaya yeni sürüldüğünde sık sık verildi ve sonra kaldırıldı, üçüncüsü yerli bir ürünün reklamıydı, dördüncüsü reklamlarda oynayan tek rocker da değil zaten.
belki sadece Barış'a yönelik konuşmamışsındır, genel olarak fikrini söylemişsindir .