kesinlikle haklısın baba kesinlikle
gözlerimde yaş kalbımde sızı unutamdaım seni
gözlerimde yaş kalbımde sızı unutamdaım seni
evet kesinlikle...axlewurm demiş ki:mezarına gitmeyi-evinin önünde onu ananlarla birlikte şarkılarını söylemeyi çok isterdim ya!
nası bişey yapalım yanii?napabiliriz ki?Darza demiş ki:evet kesinlikle...axlewurm demiş ki:mezarına gitmeyi-evinin önünde onu ananlarla birlikte şarkılarını söylemeyi çok isterdim ya!
Barış Abi için..
forumda bişeyler yapalım!!
bilmiyorum aklıma bişey gelmiyor..axlewurm demiş ki:nası bişey yapalım yanii?napabiliriz ki?Darza demiş ki:evet kesinlikle...axlewurm demiş ki:mezarına gitmeyi-evinin önünde onu ananlarla birlikte şarkılarını söylemeyi çok isterdim ya!
Barış Abi için..
forumda bişeyler yapalım!!
hah bende tam bunu diycektim 😀 ben gitmeyi isterim..fulya_m_o_r demiş ki:Bence yapılacak en güzel herkesin 4ündeki Barış Manço'yu Anma Konseri'ne gelmesi olur.... forumca toparlanıp gidelim ank. tayfası tabii 😀
ya biz ne olcaz 🙁fulya_m_o_r demiş ki:Bence yapılacak en güzel herkesin 4ündeki Barış Manço'yu Anma Konseri'ne gelmesi olur.... forumca toparlanıp gidelim ank. tayfası tabii 😀
valla sanırım o da ank..axlewurm demiş ki:nerde ben bilmiyorum ama ücretsiz konser
gelirsen gel valla 🙂
fulya nerdeydi ya?
tmm canım kızma 🙂axlewurm demiş ki:fulyanın ank den olduğunun biliyorum bea 😀 ben konser nerdeydi diye sormuştum kendisine 😀
e gideriz heralde-benim zamanım olursa-giderim
saatide 13:30 du galiba-bana uyar heralde..
ha benmi msn de yokum?evet kapalı..bu bilgisayarda msn yüklü diil 🙂 özelden yaz istersen ne yazcaksan..nyseDarza demiş ki:tmm canım kızma 🙂axlewurm demiş ki:fulyanın ank den olduğunun biliyorum bea 😀 ben konser nerdeydi diye sormuştum kendisine 😀
Aaa bana da uyar kaçarız o zaman konsere..
Barış abi için...msn de yoksun bu arada?
evet.. salla ya öyle sordum 🙂 geyik yaparık diye..axlewurm demiş ki:ha benmi msn de yokum?evet kapalı..bu bilgisayarda msn yüklü diil 🙂 özelden yaz istersen ne yazcaksan..nyseDarza demiş ki:tmm canım kızma 🙂axlewurm demiş ki:fulyanın ank den olduğunun biliyorum bea 😀 ben konser nerdeydi diye sormuştum kendisine 😀
Aaa bana da uyar kaçarız o zaman konsere..
Barış abi için...msn de yoksun bu arada?