Barış Yurtseven - Beni Yalnız Bırakma (Prod. By Harun Çelik)

Barış Yurtseven'in, YURTSEVEN MEDIA etiketiyle yayınlanan "Beni Yalnız Bırakma" albümünde yer alan "Beni Yalnız Bırakma" isimli şarkısı, sizlerle.. Umarım Beğenirsiniz!..

Merhabalar. Başarılarınızın devamını dilerim. Ancak bir eleştirim olacaktı. Şarkıyı tribün bestesi gibi söylüyorsunuz. Biraz daha yumuşatmanız daha iyi olur gibi.

Merhabalar. Başarılarınızın devamını dilerim. Ancak bir eleştirim olacaktı. Şarkıyı tribün bestesi gibi söylüyorsunuz. Biraz daha yumuşatmanız daha iyi olur gibi.
Desteğiniz için teşekkür ederim ama saldırgan tutumunuza bir cevabım olacaktı. Ben ortalıkta dünyanın en iyi müzisyenim diye bas bas bağıran kişi değilim bir Fenerbahçeli olarak tribün bestesinin nasıl söylendiğini senden daha iyi bilirim. İkincisi senin karşında aptal biri yok bilişim teknolojileri alanından web programcılığı mezunu olup liseyi bitirmiş bir bilişimci var. Ayrıca senin amacın müzik camiası ve toplumu nezdinde sana karşı hakaret boyutuna varacak cevap vermemi sağlayıp herkes tarafından kibirli egolu kendini beğenmiş sözde sanatçı bozuntusu biri konumuna getirmeye çalıştıgının farkındayım ve bu yaptığın saldırgan tutumun farkında olarak sana delikanlı gibi söylüyorum. Dürüst biri değilsin ve dürüst bir insan olmadığın müddetçe kaybetmeye mahkumsun.

Sana düşen kardeşim eline emeğine sesine yüreğine sağlık. Kimse bu hayatta dört dörtlük değildir belli ki maddi imkanın yok stüdyoda alt yapısı tamamlayıp söylersen çok daha güzel olabilir. Ne güzel bir yeteneğin var hem tek başına yazıyor hem de söylüyorsun başarıların daim yolun açık olsun tebrikler demek.

İşin özü 300 e yakın bestesi olan bir müzisyene şarkıların "tribün bestesi" gibi diyerek algı oluşturmak başarısına gölge düşürmekten başka hiç bir işe yaramıyor ve bunun sonucunda sizin yaptığınız kıskançlıktan dolaylı bir şekilde saldırmaktır.

Müzikten asla soğumuyorum vazgeçmiyorum "tribün bestesi" algısı güzel proje ama tutmaz hocam yemiyor, yemez yani, BOYNUZ KULAĞI ÇOKTAN GEÇTİ

Son düzenleme:
Birde çok önemli bir konuya değinmek istiyorum ne hikmetse buranın bir müzik tanıtım forumu olduğunu unutup, buradaki insanların sanki şarkılarını tanıtmaya değilde yarıştırmaya geldiğini zanneden aklı sözlük yazarlığına kalmış bazı yüksek egolu şahıslar var. Adı üstünde tanıtım, beğenirsin beğenmezsin, insanları baskı altına alamazsınız böyle bir hakkınız yok. (Genelleme Olarak) Sen beğenmedin diye dünyanın sonu gelecek değil..

Geri