İzmir Bas/Elektro çalıyorum grup arıyorum

• Konuyu açan Konuyu açan kerem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

kerem

tarator
19 yaşındayım bas ve elektro gitar çalıyorum. Biraz da prodüksiyon işiyle ilgileniyorum.Beraber çalacağım insanlar arıyorum. Genelde türkçe rock/yabancı rock,hard rock/blues çalıyorum. Dileyen varsa birkaç kayıt atabilirim buradan cevap ya da mesaj yazarsanız dönüş sağlarım.Takılmalık gibi değil de müzik üretip sahne alabileceğim bir grup arıyorum.

19 yaşındayım bas ve elektro gitar çalıyorum. Biraz da prodüksiyon işiyle ilgileniyorum.Beraber çalacağım insanlar arıyorum. Genelde türkçe rock/yabancı rock,hard rock/blues çalıyorum. Dileyen varsa birkaç kayıt atabilirim buradan cevap ya da mesaj yazarsanız dönüş sağlarım.Takılmalık gibi değil de müzik üretip sahne alabileceğim bir grup arıyorum.
slipknot tarzı çalar mısın bas gitar

Kerem selam izmirdeyiz bas gitarist arıyoruz, şimdilik prova grubu olacağız haftalık 1 düzenli prova alacağız. Hard rock severiz istersen bir görüşüp tanışalım

Selamlar akustık pop rock grubumuz var basçı arıyoruz düşünürsen 05426760396 burdan mesaj atabilirsin

19 yaşındayım bas ve elektro gitar çalıyorum. Biraz da prodüksiyon işiyle ilgileniyorum.Beraber çalacağım insanlar arıyorum. Genelde türkçe rock/yabancı rock,hard rock/blues çalıyorum. Dileyen varsa birkaç kayıt atabilirim buradan cevap ya da mesaj yazarsanız dönüş sağlarım.Takılmalık gibi değil de müzik üretip sahne alabileceğim bir grup arıyorum

selam kerem ig/@nisa.tpli sahne odaklı alternatif rock grubumuza katılmak ıstersen dm den ıletısıme gecebılırsın

Geri