Arkadaşın dedikleri dışında:Evde kayıt yapma olayı sadece amfi ile olmaz. İkinci el line 6 veya blackstar idare eder başlangıç için.
line6 al amfiyiMerhabalar 1 aylık bir araştırmadan sonra ibanez gsr200 almaya karar verdim henüz almadım ama kasıma kadar 2. el temiz bir tane almayı ddüşünüyorum
gitara hangi amfi gider hiç bir fikrim yok ama evde kayıt yapmalık bir tane istiyorum bütçe 400 500 arası
2.elherkes line6 alamamı öneriyo amfiyi büyük ihtimal öyle alıcam ama gitar hala emin olamadım 1. mi alsam 2. el mi
herkes line6 alamamı öneriyo amfiyi büyük ihtimal öyle alıcam ama gitar hala emin olamadım 1. mi alsam 2. el mi
Bas gitarı sakın 2.el alma hocam kesin bir sorun çıkıyor özellikle aktif manyetik alıcaksan çok dikkatli ol.İbanez gsr alman en büyük hata olacaktır.Washburn bu konuda daha iyi.
Bu genellemeye sebep olan bir örnek yazar mısın... neden kesin sorun çıkıyor? ... ibanez'in çok iyi bass'ları var, her markanın iyisi olur kötüsü olur, Washburn'ünde. Alıcıya yardımcı olacak veya fikir oluşturacak yorumlar yapmalıyız burada... kesin sorun çıkıyor demek çok yardımcı olmuyor.Bas gitarı sakın 2.el alma hocam kesin bir sorun çıkıyor özellikle aktif manyetik alıcaksan çok dikkatli ol.İbanez gsr alman en büyük hata olacaktır.Washburn bu konuda daha iyi.
Arkadaşımız bu işlerde yeni olduğu için söyledim bu olayı.Aktif manyetiklerde genellikle pil yuvaları ve iç bağlantılar ileri zamanlarda sorun çıkartıyor.İbanez Btb serisi bas gitarım var şuanda ben de ibanez kullanıyorumBu genellemeye sebep olan bir örnek yazar mısın... neden kesin sorun çıkıyor? ... ibanez'in çok iyi bass'ları var, her markanın iyisi olur kötüsü olur, Washburn'ünde. Alıcıya yardımcı olacak veya fikir oluşturacak yorumlar yapmalıyız burada... kesin sorun çıkıyor demek çok yardımcı olmuyor.
Ankaraya temiz bir tane gonderebilir misinistersen istanbul da hemen bulabilirim sana 2.el sub 4