İstanbul Bas gitar çalıyorum birlikte çalabileceğim gruplar/insanlar arıyorum

can

cannkara
merhaba, ben can 25 yaşındayım okul okumaktayım. yaklaşık 10 senedir bas gitar çalıyorum birlikte müzik yapabileceğim insanlar arıyorum.

Dostum selam,
Bu sitede İstanbul'da villada oturan da var, amfi borcu yüzünden Bangkok'da bi pavyona satılmış adam da var.

Nerede yaşıyorsun? Ne tarz çalıyorsun? Saat kaç orda?

Biraz detay yazsan süper olur.

istanbulda daha önceleri şişhane taraflarında stüdyolara gittim onlara gidip gelmem daha kolay, fakat pek önemi yok gelmeye çalışıırm. tür olarak caz, blues, rock benzeri türlere yakınım. yaklaşık 10 senedir bas gitar çalıyorum. dışarı çıkınca yapıcak daha pozitif şey müzik çalmak olur diye forum sayfasına ilan koymaya karar verdim.

istanbulda daha önceleri şişhane taraflarında stüdyolara gittim onlara gidip gelmem daha kolay, fakat pek önemi yok gelmeye çalışıırm. tür olarak caz, blues, rock benzeri türlere yakınım. yaklaşık 10 senedir bas gitar çalıyorum. dışarı çıkınca yapıcak daha pozitif şey müzik çalmak olur diye forum sayfasına ilan koymaya karar verdim.
Merhaba gelişme odaklı müziği seven insanlarla bir grup kurduk bas gitarcı arıyoruz ilgilenirseniz instagram @samoboi46 Yada numaramdan ulaşabilirsiniz 0552 526 1470 den

Geri